Reacția lui Kylie Jenner, după ce a fost învinsă de un ou pe Instagram

Reacția lui Kylie Jenner, după ce a fost învinsă de un ou pe Instagram
Citeste mai mult despre: Kylie Jenner, Instagram, oul,
Data: 15 Ianuarie 2019
Recent, Kylie Jenner a pierdut titlul de vedeta cu cea mai apreciată fotografie pe Instagram în fața unui ou de găină.

Aceasta este hotărâtă să-și recucerească titlul, dovadă stând cea mai recentă postare a sa pe contul de Instagram, într-o ipostază seducătoare. În decurs de o oră, fotografia a primit peste un milion de aprecieri - totuși, nu suficiente pentru a concura cu cea mai recentă senzație media, oul de găină.

Citește și: Topul celor mai bogate celebrități din lume în 2018

În februarie, când Kylie a postat prima poză cu fiica sa nou născută, Stormi, aceasta a primit titlul de vedeta cu cele mai multe like-uri pe Instagram pentru o singură imagine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on

Săptămâna trecută însă, un nou cont de Instagram a depășit cele 18,1 milioane de ”like”-uri ale lui Kylie. Duminică, Egg Gang - contul care a postat imaginea cu oul - a trecut de la 14 milioane de like-uri la 18 milioane în doar trei ore.

The Egg (Oul) a devenit prima non-persoană care a ajuns în top 20 Instagram al celebrităților cu cele mai multe aprecieri, concurând cu Beyonce sau Selena Gomez.

Mai mult, revista Paper a dezvăluit că oul va fi pe cea mai nouă copertă a ediției digitale, alături de titlul: ”'Break The Internet @world_record_egg.”

Fanii lui Kim Kardashian își vor aminti că revista Paper a folosit aceeași expresie, ”Break the Internet”, când vedeta de reality show a apărut pe copertă acum patru ani, în 2014.

Foto: Getty, Instagram
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO