Reacția lui Mihai Trăistariu după ce Ester Peony a câștigat selecția Eurovision România: „Suntem un popor de oi!"

Reacția lui Mihai Trăistariu după ce Ester Peony a câștigat selecția Eurovision România: Suntem un popor de oi!
Citeste mai mult despre: Mihai Traistariu, Eurovision,
Autor: Redactia
Data publicarii: 19 Februarie 2019
Data actualizare: 19 Februarie 2019
Veteranul de la Eurovision a reacționat pe rețelele sociale la vestea că Ester Peony a câștigat selecția națională a Eurovision.

„Dacă mă bucur de ceva în seara asta la Eurovision… mă bucur că juriul internațional a făcut dreptate! Așa cum am preconizat… Ester a câștigat! Fără pile, fără telefoane, fără impresari, fără wildcard-uri inventate, fără susținerea sufocantă și fake a caselor de discuri, fără influențele morbide și distructive ale celor 10 fani Eurovision România care au câte 30 de conturi false fiecare… Ester a venit, a cântat, a transmis… Piesa ei era prea faină să nu câștige! Iar cel mai fredonabil refren (Daina)… a luat punctaj mare. Pentru că juriul n-a ținut cont de „părerea” publicului… Public influențat în toată această perioadă de sutele de conturi false, care apar ca ciupercile… fix în perioada Eurovision. Și pe YouTube, și pe Facebook.”, a scris Trăistariu pe rețelele sociale.

Mihai a avut totuși și o nemulțumire: l-a nemulțumit faptul că Humans, trupa care a câștigat selecția de anul trecut, nu a fost invitată pentru un recital. 

„Concluzie : SUNTEM UN POPOR DE OI !!!!!!!! Daca unu' cu influență strigă-n gura mare că va câștiga X... toată țara strigă X. Fără să discearnă, fără să asculte, fără să compare... Știu om care a votat piesa Y... dar el a ascultat doar 2 melodii din cele 12. România nu va câștiga niciodată Eurovisionul dacă nu alegem PE BUNE", și-a încheiat Mihai textul publicat pe Facebook. 

Vezi si:


 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies