Reacția prințului Harry, după ce a fost acuzat că zboară cu avioane private: „Nimeni nu-i perfect”

Reacția prințului Harry, după ce a fost acuzat că zboară cu avioane private: Nimeni nu-i perfect
Prințul Harry și Meghan Markle în timpul vizitei lor în Australia. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 03 Septembrie 2019
Data actualizare: 03 Septembrie 2019
Ducii de Sussex, Harry și Meghan, sunt sub asediul presei și opiniei publice din Regat din cauza chetuielilor ridicate pe care le-au realizat pentru zboruri considerate de lux.

Prințul Harry a răspuns târziu criticilor din presa din Marea Britanie, însă a făcut-o într-un fel în care nu mai lasă loc de comentarii. Ducele și ducesa de Sussex au fost aspru mustrați pentru că ar fi cheltuit sume importante pe avione private, pentru deplasări de familie, în această vară. 

Printre deplasări se numără o escapadă în Ibiza cu micul Archie și o vizită la vila lui Elton John, de la Nisa.

Marți, în cadrul unui eveniment care a avut loc la Amsterdam, prințul Harry a răspuns criticilor.

„Toți putem face lucrurile mai bine, nimeni nu-i perfect. Toți avem responsabilitatea faptelor noastre. Întrebarea este ce facem ca să le echilibrăm”, a spus ducele de Sussex, conform revistei People.

La sesiunea de întrebări și răspunsuri, jurnaliștii au insitat să-l provoace pe prințul Harry să vorbească mai mult pe acest subiect. Ducele de Sussex a precizat că nu și-a făcut un obicei din a zbura cu aeronave private.

„Am venit aici cu o cursă de linie. Mi-am petrecut 99% din viață călătorind în aeronave comerciale. Uneori se ivește ocazia în care trebuie să mă asigur că familia mea este în siguranță”, a mai spus prințul Harry. 

Totuși, ducii de Sussex au mai folosit o aeronavă privată, la jumătatea lunii august, ca să zboare în Sicilia, la un eveniment organizat de Google pe tema schimbărilor climatice. Harry și Meghan, alături de alte staruri de la nivel mondial, au fost catalogați „ipocriți” pe motiv că vorbesc mereu de măsurile care trebuie luate pentru stoparea încălzirii globale, în călătoresc cu avioane care poluează grav aerul.


Meghan și Harry au folosit un avion privat pentru zborul din Sicilia. FOTO: Profimediaimages.ro

Vezi mai multe poze în GALERIA FOTO de mai jos!

La capitolul „economii la bugetul de stat”, William și Kate, ducii de Cambridge, stau ceva mai bine. Ei au fost surprinși de curând zburând într-o destinație de vacanță cu o companie aeriană low-cost. Kate și William au fost însoțiți de toți cei trei copii ai lor.

Citește și: William și Kate au călătorit cu un avion de linie. Cum au reacționat ceilalți pasageri

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies