Reacția Prințului William când Emma Thompson încearcă să-l sărute

Reacția Prințului William când Emma Thompson încearcă să-l sărute
Citeste mai mult despre: Emma Thompson, innobilata,
Data: 08 Noiembrie 2018
Miercuri, Emma Thompson a fost înnobilată cu titlul de ”Dame” la Buckingham Palace.

Actrița de 59 de ani, care a primit prestigiosul titlu pentru serviciile sale în teatru, a dezvăluit că ea și prințul William ”au chicotit” unul la altul atunci când ea l-a întrebat dacă poate să-l sărute.

”Îl ador pe prințul William, îl știu de când eram mic și am chicotit împreună”, a spus actrița. ”I-am spus: Nu pot să te sărut, nu?, iar el mi-a răspuns: Nu, nu poți!”.

Emma Thompson a adăugat: ”În astfel de ocazii, trebuie să fii mai formal, dar el arată minunat și se comportă atât de frumos. Mi-a spus: Ziua asta nu este despre mine, este despre tine”. Vorbind despre prietenia cu cei doi prinți, William și Harry, actrița a continuat: ”Este adorabil. I-am iubit dintotdeauna pe cei doi băieți și am corespondat cu tatăl lor multă vreme, este un sentiment minunat”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Leaky Cauldron (@theleakycauldronnews) on

Dame Emma Thompson a fost înnobilată pentru serviciile sale aduse în domeniul teatrului. Actrița a purtat un costum semnat Stella McCartney, cu un top în aceeași nuanță. 

La ora actuală, actrița lucrează la un nou film, How to Build a Girl, interpretând un editor al unei reviste muzicale din anii 90. 

Foto: Getty
FULLSCREEN
Reacția Prințului William când Emma Thompson încearcă să-l sărute
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO