Reacția prințului William după ce bunica sa s-a vaccinat. Ce vaccin a primit Regina

Reacția prințului William după ce bunica sa s-a vaccinat. Ce vaccin a primit Regina
Citeste mai mult despre: Printul William, Regina, vaccin,
Data publicarii: 17 Ianuarie 2021
Data actualizare: 17 Ianuarie 2021
Recent, prințul William a lăudat efortul ”monumental” făcut de cadrele medicale pentru a vaccina populația din Marea Britanie, spunând că este mândru că Regina și Ducele de Edinburgh s-au vaccinat. 

Până acum, mai bine de 3.500.000 de persoane au primit prima doză - mai mult decât cele 3.300.000 care au testat pozitiv de-a lungul pandemiei. 

 

Prințul William (38 de ani) a avut un video call cu câțiva dintre medicii, asistentele și voluntarii are ajută Marea Britanie în cel mai amplu program de vaccinare din istorie. 

 

45% dintre cei care au primit vaccinul anti-covid au fost persoanele cu vârsta de peste 80 de ani. Printre aceștia, bunicii lui William, Regina (94 de ani) și soțul ei, Philip (99 de ani). 

 

Surse spun că cei din familia regală și-au ”așteptat rândul” până când vaccinul - se pare că este vorba despre Oxford/AstraZeneca - a fost valabil pentru serviciile medicale din zona Windsor.

 

”Bunicii mei și-au făcut vaccinul și sunt foarte mândru de ei. Este foarte important ca fiecare să-și primească vaccinul atunci când le vine rândul”.

 

Foto: Profimediaimages.ro 

BEST OF 2 Întrebarea mesei rotunde , cu Alex Daragiu
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!