Reacția unui băiat de 10 ani după ce face un salt incredibil cu trotineta. Momentul a fost filmat și a devenit viral

Reacția unui băiat de 10 ani după ce face un salt incredibil cu trotineta. Momentul a fost filmat și a devenit viral
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 09 Septembrie 2022
Data actualizare: 09 Septembrie 2022
Tyler Hainey, un băiat de 10 ani din Marea Britanie, a devenit popular pe internet după ce a început să publice filmulețe cu salturile sale, realizate cu trotineta. Un video în care copilul face un salt incredibil a devenit viral. 

Salturile cu trotinetele au devenit o atracție pentru copii și adolescenţi încă din 2008, însă, cu fiecare an pasiunea pentru acest sport a crescut.

Acum vezi la fiecare pas, prin parcuri și pe străzi, copii făcând scheme complicate și trecând în viteză pe trotinete. Sunt copiii şi adolescenţii care au lăsat jocurile pe calculator și telefon în favoarea cascadoriilor pe două roți. După biciclete şi role, noul sport face furori printre cei mici, dar și printre adulți.

Tyler Hainey, un băiat din Marea Britanie, are un talent dezvoltat pentru acest sport și impresionează cu schemele sale. Un video în care a fost surprins saltul lui spectaculos a devenit viral. 

La doar 10 ani, acest băiat face un dublu backflip din prima încercare. Aceasta este cea mai grea figură din competițiile de trotinete freestyle. Reacția lui, dar și a prietenilor este foarte emoționantă și a adunat rapid mii de like-uri și comentarii pe rețelele sociale. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @demotivateur

Sursă foto: Instagram/ tylerhainey, demotivateur

Vezi și: Românii au talent 2021: Alin Adam și Gabriel Săndulescu - Trotinetă

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies