Reacțiile de pe TikTok față de bărbatul care pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036

Reacțiile de pe TikTok față de bărbatul care pretinde că a călătorit în timp, în anul 3036
Citeste mai mult despre: calator in timp, TikTok,
Data publicarii: 08 Iulie 2021
Data actualizare: 13 Noiembrie 2021
Povestea bărbatului care pretinde că a călătorit în anul 3036 a devenit virală pe TikTok, mai ales că acesta a descris viitorul în culori extrem de sumbre. 

Un bărbat pretinde că a ajuns în viitor, iar așa-zisa poveste adevărată a fost transformată într-un documentar intitulat ”Confessions of a Time Traveler – The Man from 3036”.

 

În documentar, ”călătorul în timp” vorbește direct în camera de luat vederi și detaliază ceea ce vede, descriind o lume destul de terifiantă care ne aștepată peste 1000 de ani.

”Din cauza radiațiilor, speranța de vârstă până în 2080 va fi de 40 de ani la bărbați și de 50 de ani la femei”.

@0live_your_lie0

Reply to @erica_sissy1 the most mind blowing series I think I’ll ever upload????/like follow share for more ##timetravler ##timetravel ##3036 ##fyp

♬ original sound - ᄂIVΣ YӨЦЯ ᄂIΣ

Misteriosul bărbat spune că populația globului nu va depăși 2 miliarde de oameni și că animalele domestice vor fi considerate ”exotice”.

De asemenea, acesta avertizează asupra evenimentului din decembrie 2052, ”marea pană de curent”, când electricitatea va dispărea timp de cinci ani.

Iar cel mai frisonant lucru pe care îl pretinde este că, în acest moment, ”suntem mai liberi decât vom fi vreodată”, lăsând spectatorii să se întrebe ce ne așteaptă în viitor. 

Bărbatul are și un cont de TikTok, cu numele de utilizator  @0live_your_lie0, iar secvențele din documentar postate au atins aici aproape 3 milioane de vizualizări. 

 

”Bun actor, m-a făcut să vreau să cred”, a comentat cineva.

 

”Este Hollywood-ul la apogeu”

 

”Dacă tot ai fost în viitor, am și eu nevoie de numerele câștigătoare la loto”, a glumit altcineva. 

 

Foto: TikTok
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies