Rebel Wilson nu încetează să uimească! A apărut în rochie mini în fața a sute de oameni, după ce a slăbit 35 kg

Rebel Wilson nu încetează să uimească! A apărut în rochie mini în fața a sute de oameni, după ce a slăbit 35 kg
Citeste mai mult despre: Rebel Wilson,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 08 Decembrie 2021
Data actualizare: 08 Decembrie 2021
Adio “fata grasă și amuzantă!” Rebel Wilson a fost dispusă să renunțe la milioanele de dolari pe care i le aduceau rolurile de grăsuță haioasă pentru o transformare radicală. Și-a schimbat total alimentația, stilul de viață, a “topit” 35 kg, iar acum nu încetează să ne surprindă cu noul ei look.

Actrița în vârstă de 41 de ani și-a făcut apariția atât pe covorul roșu, cât și pe scena AACTA Awards, defilând în fața publicului într-o little black dress, care i-a pus noua siluetă în valoare. Cum se întâmplă adesea după o asemenea slăbire, pielea ei a avut de suferit, însă cu mult sport și tratamente speciale, cu siguranță că în curând va arata ca un top model.

Rebel Wilson a dezvăluit că însăși echipa ei a descurajat-o atunci când a anunțat că vrea să slăbească. “Dar… de ce ai face asta?”, au întrebat-o. În condițiile în care rolurile de grăsuță amuzantă i-au adus o avere de 22 de milioane de dolari. Rebel a făcut senzație în comedii ca Pitch Perfect sau Bridesmaids.

“Să vă spun sincer, chiar echipa mea a încercat să mă facă să mă răzgândesc, când zis că într-un an de zile am de gând să mă transform fizic și să îmi schimb viața”, a spus vedeta la BBC.

“De ce? De ce ai vrea să faci asta?”, mă întrebau, pentru că eu câștigam milioane de dolari fiind o grăsuță simpatică”.

Dieta lui Rebel Wilson s-a bazat pe schimbarea totală a stilului alimentar, eliminarea intoleranțelor și reducerea zaharului, pentru a accelera sistemul imunitar și a reduce inflamațiile din corp. În plus, vedeta a făcut sport de 6 ori pe săptămână cu un antrenor personal.

Sursa foto: GETTY IMAGES
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!