Recomandările celui mai premiat master florist pe plan internațional din România pentru Valentine’s Day și Dragobete

Recomandările celui mai premiat master florist pe plan internațional din România pentru Valentine rsquo;s Day și Dragobete
Citeste mai mult despre: Dragobete, Nicu Bocancea, valentines day,
Autor: Iulian Ioncea
Data publicarii: 08 Februarie 2021
Data actualizare: 08 Februarie 2021
Nicu Bocancea, master florist internațional, propune îndrăgostiților, la începutul lunii iubirii, inimile îmbrăcate în flori parfumate și fragile de primăvară, care să retrogradeze în efect clasicele buchete masive din trandafiri roșii care, după părerea expertului, sunt nedrept și previzibil de uzitați.

„Propun îndrăgostiților să se axeze pe emoția și ineditul pe care le poate aduce un aranjament floral, să gândească liber și simplu, așa cum sunt și florile, dar și iubirea”, subliniază Nicu Bocancea.

Pentru că Valentine’s Day și Dragobetele, cele două sărbători care celebrează iubirea, sunt în februarie, Nicu Bocancea îi sfătuiește pe îndrăgostiți să întâmpine primăvară cu gestul lor de iubire: „Suntem în ultima lună de iarnă, deja primăvară începe să ne zâmbească și prin intermediul florilor și este păcat să nu profităm de primele ei semne de viață în demersul nostru de a ne arată iubirea. Trebuie să alegem flori de primăvară delicate și parfumate, care să se asorteze cromatic și să creeze împreună un aranjament mic și suav, cu un plus de inedit”.

Chiar dacă încurajează exprimarea iubirii în orice fel, Nicu Bocancea pledează subiectiv pentru buchetele mici, atipice, cu un plus de emoție și de parfum natural, în locul celor opulente și clasice, și pentru aranjamentele creative în formă de inimă.

„Crengile de cireș, atât de parfumate, de simple și de mici, așezate frumos pe o formă de inimă și asezonate cu două cupe de ordihee albă sau un buchet de anemone cu zambile și liliac sau un curcubeu din lalele atât de simple și de armonioase ca aspect sau un buchet simplu de frezii care prevestesc renașterea naturii, fiecare dintre ele poate fi varianta câștigătoare pentru Ziua Îndrăgostiților”, spune cel mai premiat florist din România pe plan național și internațional.

Indiferent de culoarea preferată sau aleasă pentru manifestarea iubirii, Nicu Bocancea recomandă planta perfectă care să completeze orice aranjament de Ziua Îndrăgostiților: „Planta de hoya este secretul oricărui aranjament cu mesaj de dragoste. Are frunză în formă de inimă și, după ce se bucură de ea în aranjament, destinatara ei o poate planta, cât să rămână verde și proaspătă o perioadă lungă, cât iubirea”.

foto: PR

Vezi și: Interviu exclusiv cu doi dintre cei mai faimoși exploratori: cum e să trăiești alături de leoparzi
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!