RECORD ABSOLUT: 66.000 de vizite miercuri pe m.sport.ro de pe telefonul mobil

RECORD ABSOLUT: 66.000 de vizite miercuri pe m.sport.ro de pe telefonul mobil
Citeste mai mult despre: record, Dinamo, m.sport.ro, Steaua, www.sport.ro,
Data publicarii: 26 Mai 2011
Data actualizare: 26 Mai 2011
In ziua finalei Steaua-Dinamo, www.sport.ro si m.sport.ro au atins recorduri incredibile ajungand lideri incontestabili in online-ul romanesc! Peste 290.000 de vizitatori unici au accesat site-ul www.sport.ro, iar mobisite-ul care a transmis LIVE VIDEO meciul pe 90 la suta din telefoanele mobile, m.sport.ro, a inregistrat un record FABULOS: 66.762 de vizite si 239.294 de afisari!

Finala Cupei Romaniei, Steaua-Dinamo, a dus la o audienta incredibila pentru versiunile de telefon mobil ale site-urilor din Romania. m.sport.ro, liderul absolut in ultimele luni, mobisiteul care a transmis LIVE VIDEO finala, a inregistrat 66.762 de vizite, cu aproape 24.000 mai mult decat vechiul record din 26 martie, detinut tot de m.sport.ro. Astfel, oriunde s-ar fi aflat microbistii au putut urmari pe telefonul lor mobil meciul care a facut deja istorie si in care Steaua a castigat, dupa 5 ani, Cupa Romaniei.

M.sport.ro are primele 18 locuri in clasamentul all-time al vizitelor pe un site de mobil; pe locul 19 se claseaza m.gsp.ro, cu 36.383 de vizite.

Si la capitolul afisari, m.sport.ro a stabilit un record, 239.294 de afisari pe telefonul mobil comparabil cu un site in online-ul romanesc.  

www.sport.ro
a inregistrat ieri un record personal, 290.428 de vizitatori unici, fiind pe primul loc in clasamentul publicat de SATI. De altfel, www.sport.ro a depasit in luna mai in fiecare zi fostul lider intre site-urile de sport, gsp.ro.

m.sport.ro  si www.sport.ro fac parte din IBU Pro Tv, divizia de online a Pro Tv S.A., care opereaza site-uri si mobiste-uri de top din Internetul romanesc, precum www.stirileprotv.ro, www.protv.ro, www.perfecte.ro, www.profm.ro, www.acasatv.ro, www.kombat.ro, www.mtv.ro, www.procinema.ro, www.cimemapro.ro, www.conquiztador.ro, www.crimetime.ro, www.incont.ro, www.provideo.ro, www.hmultiplex.ro, www.yoda.rowww.wrestlingfan.ro si m.stirileprotv.ro, m.acasatv.ro, m.perfecte.ro, m.incont.ro, m.wfan.ro, m.crimetime.ro, m.yoda.ro
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!