Record de audienta Romania, te iubesc!: cea mai buna editie, duminica trecuta, la PRO TV

Record de audienta Romania, te iubesc!: cea mai buna editie, duminica trecuta, la PRO TV
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc, audienta, ProTV,
Data publicarii: 11 Noiembrie 2014
Data actualizare: 11 Noiembrie 2014
Reportajul semnat de Anca Nastasi, corespondent special Stirile PRO TV, despre viata la sat in Romania si ce inseamna viata la sat in Franta a ocupat primul loc in preferintele telespectatorilor, transformand acesta editie in editia cu cea mai buna performanta difuzata pana in prezent. Pe tot parcursul emisiunii, aproximativ 1.6 milioane de oameni au urmarit Romania, te iubesc!.

Romania, te iubesc! a inregistrat 10.6 puncte de rating si 26% share in intervalul de difuzare 18:00 – 18:59, pe publicul comercial din mediul urban cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, fiind cea mai buna editie din istoria Romania, te iubesc!. Urmatorul post clasat a obtinut de 3 ori mai putin pe aceasta categorie: 2.6 puncte de rating si 6.3% share.

La nivelul publicului din mediul urban, PRO TV a condus cu 8.4 puncte de rating si 17.4% share. Televiziunea clasata pe locul doi a inregistrat o audienta medie de 4.6 puncte de rating si 9.5% share. 

La nivel national, PRO TV ramane si de aceasta data pe primul loc cu o audienta medie de 8.6  puncte de rating si 16.8% share, in timp ce locul secund a obtinut 4.4 puncte de rating si 8.6% share. 

Reportajul a comparat felul in care sunt folosite resursele si sunt pastrate traditiile. Daca in Romania viata la tara inseamna saracie, mizerie, tristete, iar taranii care mai fac agricultura se zbat intr-o depresie a pretului de vanzare sub costul de productie sau si-au vandut animalele, in Franta taranii si-au reconditionat casele pentru a pastra stilul traditional si traiesc din turism sau din vanzarea produselor facute in casa dupa vechile traditii.

Anca Nastasi a gasit o speranta pentru satul romanesc, in persoana lui Stefan Caltia, celebrul pictor din Tara Fagarasului care a strans intreaga comunitate in jurul lui si a ridicat-o din saracie. 

Duminica urmatoare, Paula Herlo, corespondent special Stirile PRO TV, va prezenta un material despre noile metode de crestere a copiilor: “Saptamana aceasta vorbim despre generatia Z sau I-generation, cum au fost denumiti copiii nascuti in ulimii 14 ani. Copii conectati la informatie, si crescuti altfel de parintii lor care au ales sa ignore vechile principii ale celor 7 ani de acasa. Se duc la cursuri pentru parinti si invata cum sa-si educe copiii astfel incat sa faca alegeri corecte in viata. In jurul acestei noi abordari s-a nascut o intreaga industrie denumita PARENTING. Zeci de carti scrise de psihologi populeaza rafturile librariilor, iar terapeutii sunt din ce in ce mai cautati. Ii vedeti la lucru duminica aceasta, cand va prezentam si povestile a patru familii care ilustreaza perfect tabloul parintilor care isi cresc copiii altfel.”

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!