Record uimitor pentru "Breaking Bad": 6,4 milioane de oameni s-au uitat la cel mai bun episod din istoria serialului, notat cu 10 pe IMDB

Record uimitor pentru  Breaking Bad : 6,4 milioane de oameni s-au uitat la cel mai bun episod din istoria serialului, notat cu 10 pe IMDB
Citeste mai mult despre: Breaking Bad, seriale,
Data: 20 Septembrie 2013
"Breaking Bad" a stabilit un nou record duminica seara in timpul difuzarii unuia dintre ultimele episoade ale dramei ce se intinde deja pe 5 sezoane, adunand in fata televizoarelor 6.4 milioane de telespectatori.

Criticul de film de la The Hollywood Reporter a catalogat "Ozymandias" drept "cel mai bun episod din istoria serialului". Nu e de mirare ca americanii s-au inghesuit sa il vada, acesta realizand cele mai bune cifre,  cu 102% mai mult fata de anul trecut.

The Hollywood Reporter a realizat un studiu pentru a vedea numarul de spectatori pe categorii de varsta; in urma studiului s-a descoperit ca adultii cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani au urmarit in numar de 4.05 milioane cel mai recent episod al serialului, in timp ce categoria 25 - 54 a inregistrat un record de 3.59 milioane de vizionari.

Breaking Bad este disponibil si pe Voyo.ro. Vezi aici episodul.

Recordul productiei "Breaking Bad" este inregistrat cu doua saptamani inainte de incheierea serialului, insa cei de la AMC promit sa intretina audienta cu un spinoff concentrat pe personajul lui Saul Godman, interpretat de Bob Odenkirk.

Dupa indelungate tratative cu cei de la Sony Pictures Television, AMC au reusit sa obtina o continuare a serialului "Beaking Bad", care se va concentra in jurul popularului personaj Saul Goodman si care se va numi Better Call Saul. Episoadele vor avea o durata de 60 de minute.

Din distributia seriei va face parte Bob Odenkirk, care l-a interpretat pe Saul in cateva sezoane, in timp ce Peter Gould va avea rolul de scriitor-producator, intrucat el a fost cel care a creat personajul principal al serialului "Breaking Bad". Vince Gilligan, care a conceput spinoff-ul alaturi de Gould va ramane implicat in proiect, dorindu-si sa il duca la bun sfarsit.

Saul a aparut pentru prima data in "Breaking Bad" in 2009, in episodul "Better Call Saul", facand din personajul lui Odenkirk unul dintre cele mai iubite aparitii ale seriei.

Episodul aparut duminica seara a fost comentat si pe Twitter si conform celor de la SocialGuide seria a fost mentionata de 604.765 de ori, cu o frecventa de 16.329 de tweet-uri pe minut spre finalul episodului.

Actorul Aaron Paul a fost si el prezent pe Twitter, comentand episodul in timp real, postarile sale inregistrand un numar de 1 milion de urmaritori.
 
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO