Reese Witherspoon, despre salariul ei de 2 milioane de dolari: „De ce e așa deranjant?”

Reese Witherspoon, despre salariul ei de 2 milioane de dolari: bdquo;De ce e așa deranjant?
Reese Witherspoon a prins rolul vieții ei. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 12 Decembrie 2019
„Blonda de la drept” Reese Witherspoon are o răfuială cu bărbații care încă mai susțin că femeile sunt bune doar să stea la cratiță.

Actrița de 43 de ani vorbește, într-un interviu acordat publicației Hollywood Reporter, despre femeile de carieră luate peste picior de bărbați pentru aspirațiile lor. Reese Witherspoon, care a luat Oscarul pentru interpretarea din filmul Walk the Line, consideră că bărbații încă mai au prejudecăți în legătură cu posibilitățile lor de exprimare.

Reese Witherspoon, care recent a dat lovitura semnând un contract extrem de bănos pentru realizarea unui serial pentru Apple TV, s-a declarat scandalizată de unele comentarii din mediul online.

Actrița este plătită cu 2 milioane de dolari pentru fiecare episod din seria The Morning Show în care apare și spune că merită fiecare cent din contract.

„Pare a fi un soi de indignare, ca și când noi nu am merita asta, sau e deranjant. Și m-am gândit de ce ar fi deranjant?”, a declarat actrița pentru sursa citată.

Reese Witherspoon joacă împreună cu Jennifer Aniston în serialul The Morning Show, care a debutat pe Apple TV la 1 noiembrie 2019. Ambele actrițe au un salariu fabulos: 2 milioane de dolari/episod fiecare.

Citește și: Actorii din Urzeala tronurlor au făcut avere în urma aparițiilor din serial. Cine are mai mulți bani

Conform unor surse din piață, citate de publicația americană, producerea unui episod din serial costă 15 milioane de dolari. Mare parte din costuri sunt cu salariile actorilor. 

Pe lângă vedetele Reese Witherspoon și Jennifer Aniston, serialul beneficiază de prezența altor 9 actori cunoscuți.

Serialul se bazează pe audiențe ridicate, pentru justifica cele 300 de milioane de dolari investite pentru producerea primelor două sezoane.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Profil de celebritate - Jennifer Aniston

FULLSCREEN
Reese Witherspoon, despre salariul ei de 2 milioane de dolari: „De ce e așa deranjant?”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO