Refuză să se penseze, deși este adesea criticată online din cauza modului în care arată. Care este meseria ei

Refuză să se penseze, deși este adesea criticată online din cauza modului în care arată. Care este meseria ei
Sursa FOTO: Instagram
Data: 25 Iunie 2020
Sophia Hadjipanteli are un stil excentric, care a atras atenția atât utilizatorilor de pe rețelele sociale, cât și presei mondene.

Tânăra este blondă și este posesoarea unor ochi albaștri superbi, însă nu acestea sunt atuurile sale. Sophia a devenit o adevărată celebritate în mediul online datorită faptului că refuză să se penseze.

Forma sprâncenelor, modul în care sunt conturate și aranjate ne influențează mult aspectul feței. În funcție de acest aspect putem avea o fizionomie mai agresivă sau o privire mai dulce, de copil.

De profesie model, Sophia este perfect conștientă de faptul că sprâncenele sale groase, unite și foarte proeminente nu îi încântă pe mulți, iar modul în care arată este adesea motiv de glume și răutăți. Cu toate acestea, tânăra de 23 de ani și-a propus să profite de valul de celebritate și să transmită un mesaj puternic. 

"Eu cred că fața mea arată mult mai bine așa. Alții nu sunt de acord, dar acest lucru  neste perfect ok", a declarat Sophia.

"Am o singura sprânceană pentru că așa am ales. Sunt cine sunt pentru că așa vreau să fiu", a mai adaugat ea. 


Modelul încearcă să le transmită tuturor că sunt liberi să arate fix așa cum își doresc. Cel mai important, consideră ea, este să nu asculte ceea ce spun cei din jur, mai ales dacă se simt bine în pielea lor.

Sophia Hadjipanteli este orinară din Cipriu, însă locuiește în Marea Britanie. În ciuda faptului că mesajul ei este unul pozitiv și încurajator, tânăra este nevoită să facă adesea față abuzurilor online.

"Nu îmi place atenția negativă. Primesc multe amenințări cu moartea. (…) Încerc să nu citesc multe dintre ele”, a declarat Sophia în cadrul unui interviu acordat unui post britanic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@roberto_cavalli in Austria ???????? this was such a fun shoot

A post shared by Sophia ☠️???????????????????? (@sophiahadjipanteli) on


Pentru că a avut încredere în forțele proprii și nu a renunțat atunci când toți au criticat-o, ea a reușit să își transforme look nonconformist într-un avantaj. Astfel, modelul a pozat pentru mai multe reviste cunoscute de fashion, precum Guess, Vogue Italia și pentru colecția Rihannei, Savage X Fenty.


Vezi și: Viaţa bate vlogul - sez. 2, ultimul episod: Concluzii

 

FULLSCREEN
Refuză să se penseze, deși este adesea criticată online din cauza modului în care arată. Care este meseria ei
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO