Orlando Bloom, Liam Neeson, Jeremy Irons - o colectie de barbati mortali. In aceasta seara, de la 20.30, nu pierde "Regatul cerului", un superfilm la ProTV

Data publicarii: 05 Iulie 2013
Data actualizare: 07 Iulie 2013
In aceasta seara, de la 20:30 la ProTV, Ridley Scott, regizorul filmului Gladiator si totodata maestrul povestilor moderne, ne aduce “Regatul Cerului” / "Kingdom of Heaven", o saga plina de curaj, pasiune si aventura.

In aceasta seara, de la 20:30, nu pierde „Regatul cerului”, o drama istorica, la ProTV!

Punctul de pornire in destinul eroic al lui Balian (Orlando Bloom) il constituie intalnirea cu un cruciat, cavalerul Godfrey de Ibelin (Liam Neeson). Dezvaluindu-i faptul ca este tatal sau, Godfrey ii arata lui Balian ce inseamna cu adevarat rangul de cavaler si il ia cu el in Regatul Cerului, in Sfanta Cetate a Ierusalimului. 

In acea perioada, in Ierusalim domnea o pace fragila, mentinuta datorita eforturilor regelui Baldwin al IV-lea si a consilierului sau Tiberias (Jeremy Irons), sustinuti de o serie de cavaleri, printre care si tatal lui Balian.

Cavalerii au jurat sa apere acest regat cu pretul vietii lor si la moartea lui, Godfrey ii transfera fiului sau indatorirea de a pastra pacea. Circumstantele il transforma pe Balian in conducator militar si aparator al Ierusalimului.

Trecand peste toate obstacolele, Balian infrunta forte coplesitoare pentru a-si salva poporul si pentru a-si implini destinul ca un adevarat cavaler in uimitoarea aventura “Regatul Cerului” / Kingdom of Heaven.

Daca te pasioneaza istoria cruciadelor, nu pierde cel mai tare film despre batalia pentru Ierusalim – « Regatul Cerului », in aceasta seara, la ProTV, de la 20:30.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies