Regina, declarație inedită despre bebelușul lui Meghan și al lui Harry

Regina, declarație inedită despre bebelușul lui Meghan și al lui Harry
Citeste mai mult despre: Regina, bebelusul regal, bebelusul Sussex,
Data publicarii: 07 Mai 2019
Data actualizare: 07 Mai 2019
Regina (93 de ani) a fost însoțită de soțul ei, Prințul Philip (97 de ani) la un prânz oficial la Windsor.

Ieri dimineață, a venit pe lume bebelușul Sussex, primul copil al cuplului Meghan și Harry. Astăzi, Regina și soțul său au participat la un eveniment oficial, în cadrul căruia Maiestatea sa a fost întrebată despre cel mai nou membru al familiei regale. 

Citește și. ”Semnalele secrete” ale Reginei pentru angajații său, descifrate

”Totul este bine, Maiestatea Voastră?”, a întrebat-o unul dintre oaspeți pe Regină, iar răspunsul acesteia a fost: ”Da, mulțumesc”, consemnează revista People. 

”Felicitări. Încă un strănepot!”, a adăugat alt invitat. 

”Știu”, a replicat Regina zâmbind, înainte să adauge că acum are opt strănepoți. 

Luni, Palatul Buckingham a anunțat că Maiestatea sa și ceilalți membri ai familiei regale sunt ”încântați” de veste. Mulți dintre aceștia au vorbit despre băiețelul lui Harry și Meghan, Prințul Charles declarând în timpul vizitei sale la Berlin: ”Nu am putea fi mai încântați de veste și abia așteptăm să cunoaștem bebelușul atunci când ne întoarcem”.

Între timp, Prințul William și Kate Middleton au inaugurat King's Cup Regatta, în Londra. William a spus că este ”absolut extaziat” de nașterea nepotului său, adăugând: ”Sunt, în mod evident extaziat și, în mod evident, abia aștept să-i vedem pe toți în următoarele zile, când se mai liniștesc lucrurile. Sunt încântat să-i spun fratelui meu bun venit în clubul celor lipsiți de somn, adică al părinților”. 

Kate Middleton, soția lui William, a adăugat: ”Este un moment special, Louis și Charlotte tocmai și-au sărbătorit ziua de naștere și este o perioadă superbă a anului să naști un copil, primăvara este în aer”.

Foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies