Regina Elisabeta a II-a își caută asistent personal! Ce salariu oferă

Regina Elisabeta a II-a își caută asistent personal! Ce salariu oferă
Autor: Alina Popa
Data: 02 Decembrie 2020
Familia Regală Britanică face angajări! Mai exact, Regina Elisabeta a II-a caută un asistent personal, care să o ajute să-și gestioneze agenda încărcată. 

Anunțul a fost postat pe LinkedIn și peste 200 de persoane au aplicat deja pentru râvnitul post de la Palatul Buckingham, scrie Daily Star. Cerințele sunt multe, dar la fel și beneficiile. Norocosul sau norocoasa care va trece de interviu trebuie să fie as în secretariatul administrativ. 

Citește și

Printre responsabilități se numără gestionarea agendei regale și a corespondenței online. De asemenea, acesta va ajuta și la coordonarea eficientă a îndatoririlor guvernamentale și va redacta scrisori și materiale în acest sens. 

“Este cu mediu de lucru cu ritm rapid și veți avea responsabilități încă din prima zi. Cu toate acestea, veți face față provocării și veți fi mândri de rolul pe care îl veți avea”, se arată în anunțul de angajare. 

Cei interesați trebuie să menționeze în CV și disponibiliatea de a călători. În funcție de experiență, salariul poate ajunge până la 35.000 de lire sterline anual, iar programul de lucru este de luni până vineri. Contractul va fi semnat pe doi ani, din ianuarie 2021 pânâ în ianuarie 2023. 

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Întrebarea Mesei Rotunde cu Oana Cuzino: „La maternitate, nu mă credeau că am născut!”


 

FULLSCREEN
Regina Elisabeta a II-a își caută asistent personal! Ce salariu oferă
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies