Regina intervine în scandalul provocat de Harry și Meghan. Ce mesaj a transmis cuplului

Regina intervine în scandalul provocat de Harry și Meghan. Ce mesaj a transmis cuplului
Regina Elisabeta a II-a
Citeste mai mult despre: Meghan Markle, printul Harry, Regina,
Data publicarii: 14 Ianuarie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2020
Ca urmare a anunțului lui Meghan și Harry, conform căruia cei doi vor să se îndepărteze de familia regală și să se mute în Canada, Regina a încălcat protocolul și a dat o declarație publică în care își împărtășește sentimentele. 

Conform declarației Reginei, familia regală a avut recent ”discuții extrem de productive” despre viitorul Ducilor de Sussex, în urma cărora s-a stabilit că ”va exista o perioadă de tranziție în care aceștia își vor împărți timpul între Canada și Marea Britanie”.

Citește și: Ducii de Sussex, Meghan și Harry, renunță la privilegiile regale. „Vrem să devenim independenți financiar”

Astfel, familia regală ”respectă și înțelege” dorința lui Meghan și a lui Harry pentru o ”viață nouă”. 

”Deși am fi preferat ca ei să rămână membri full time în familia regală, respectăm și înțelegem dorința lor de a avea o viață mai independentă, chiar dacă vor rămâne o parte valoroasă a familiei mele”.

Declarația vine după ce Prințul Harry s-a întâlnit cu Regina, fratele său, Prințul William, și tatăl său, Prințul Charles, pentru a discuta despre viitorul lui alături de Meghan și micuțul Archie. 

Întâlnirea istorică de la Sandringham House vine după ce, săptămâna trecută, Harry și Meghan au postat o declarație prin care anunțau despărțirea de familia regală. 

Se pare că acestora li s-ar fi alăturat, prin telefon, și Meghan, care la ora actuală se află în Canada, alături de bebelușul Archie. 

Cu această declarație, Regina și-a încălcat propriile reguli - de obicei, nu face declarații în nume propriu decât atunci când prezintă condoleanțe la moartea unui șef de stat sau când își exprimă sprijinul pentru victimele unui dezastru natural sau ale unui atac terorist. 

Regina nu a folosit, totuși, titlurile de Ducele și Ducesa de Sussex, spunându-le acestora pe numele lor mic, Harry și Meghan. 

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies