Regina își caută un majordom nou pentru Buckingham Palace. Care este salariul și ce avantaje are această slujbă

Regina își caută un majordom nou pentru Buckingham Palace. Care este salariul și ce avantaje are această slujbă
Citeste mai mult despre: Regina, majordom, salariu,
Data publicarii: 04 Februarie 2019
Data actualizare: 04 Februarie 2019
Recent, Regina a dat anunț că își caută un nou majordom, care să lucreze pentru ea atât la Buckingham Palace cât și în celelalte reședințe regale.

Candidații care sunt interesați de această slujbă trebuie să treacă de un examen de ”majordom” și să fie capabili să ”lucreze la standarde foarte înalte”. Deși în anunț se specifică faptul că angajatul va trebui să locuiască la Buckingham Palace, acesta va fi nevoit să călătorească, din când în când, la Balmoral.

Citește și: Ce a făcut Regina la câteva zile după accidentul de mașină al soțului său, Prințul Philip

”Vă veți ocupa de toate serviciile, de la prânzuri oficiale la recepții, oferind o experiență excepționale pentru toți oaspeții”. În anunț, se sugerează că această slujbă va fi un avantaj important în CV-ul angajatului.

”Vom fi alături de tine la fiecare pas și, după pregătirea inițială, te vom susține să obții calificarea și acreditarea în acest domeniu”.

Cel mai important, candidatul trebuie să dea dovadă de ”spirit de echipă” și ”o atitudine plăcută și serviabilă”.


 

Salariul pentru această slujbă este de 19.935 de lire sterline pe an, incluzând contribuția la fondul de asigurări sociale, plus cazare și masă.

Slujba de majordom al Reginei presupune ca angajatul să fie la dispoziția familiei regală full-time, de luni până duminică. Deși nu este un job foarte bine plătit, foștii majordomi regali pot ajunge să câștige până la 100.000 de lire sterline pe an în sectorul privat. 

Foto: Getty

Vezi și: Ce se întâmplă la FERMA săptămâna aceasta 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies