Regina l-a concediat pe Prințul Andrew, propriul ei fiu. Care este motivul

Regina l-a concediat pe Prințul Andrew, propriul ei fiu. Care este motivul
Citeste mai mult despre: Regina, Prințul Andrew,
Data publicarii: 21 Noiembrie 2019
Data actualizare: 21 Noiembrie 2019
Regina și-a concediat propriul fiu, pe Prințul Andrew, i-a cerut să renunțe la toate angajamentele publice și i-a luat și salariul de 249.000 de lire sterline, în urma scandalului stârnit de prietenia acestuia cu pedofilul Jeffrey Epstein. 

Palatul Buckingham se află în mijlocul unui enorm scandal după ce presa a scris despre prietenia acestuia cu pedofilul condamnat Jeffrey Epstein, care s-a sinucis în închisoare, în luna august a acestui an. Regina a luat decizia de a-l îndepărta pe Prințul Andrew din familia regală, interzicându-i să mai apară la angajamente regale. 

Citește și: Singura lege pe care Regina are voie să o încalce de câte ori își dorește

Andrew, Duce de York, este nevoit să zboare în America pentru a vorbi cu FBI-UL, avocații victimelor lui Jeffrey Epstein avertizându-l că ”orice întârziere” va avea consecințe. 

Miercuri seară, Regina a luat o decizie fermă în ceea ce-l privește pe cel de-al doilea ei fiu, în încercarea disperată de a repara cât de cât imaginea casei regale după interviul dezastruos pe care Prințul Andrew l-a acordat Newsnight, despre prietenia sa cu Epstein. 

Drept rezultat, Andrew va pierde salariul său anual, de 249.000 de lire sterline, dar va putea păstra casa din Windsor. 

Prințul Andrew a fost pus la zid pentru interviu pe care l-a acordat și din care nu a reieșit nici că îi pare rău pentru faptul că a fost prieten cu pedofilul și nici nu și-a exprimat susținerea pentru zecile de femei pe care Epstein le-a traficat și le-a abuzat în decursul a 30 de ani.

Aseară, un prieten al prințului Andrew a declarat pentru The Sun: ”Regina l-a chemat la Palatul Buckingham pentru a-i comunica decizia ei. A fost un moment devastator pentru amândoi. Reputația lui este la pământ. Nu cred că o să mai participe vreodată la angajamente regale. A căzut în dizgrație”. 

Foto: Getty

Vezi și: Profil de celebritate - Meghan Markle
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!