Regina le-a binecuvantat relatia, dar ce se intampla cu acordul prenuptial? Printul Harry a luat decizia

19 Martie 2018, 15:56

Regina le-a binecuvantat relatia, dar ce se intampla cu acordul prenuptial? Printul Harry a luat decizia
Cu totii ochii atintiti asupra lor, Meghan si Harry nu pot forma un cuplu obisnuit si nu pot avea prea multe secrete. Tocmai de aceea, inca de la primul zvon legat de relatia lor, toata lumea se intreaba daca viitoare Ducesa va avea acces complet la averea Printului.

Cei doi se casatoresc pe data de 19 mai, la Capela Castelului Windsor, dupa ce, conform protocolului, Regian isi da acordul. Surse din presa internationala spun ca 6 generatii de posibili mostenitori ai Tronului au nevoie de acordul ei, atunci cand isi aleg sotii si sotiile, dar ca de data aceasta, Regina nu a avut nimic de obiectat.

In ceea ce priveste contractul prenuptial, se pare ca Harry ar fi refuzat categoric sa semneze unul, exact ca fratele si tatal sau, in ciuda faptului ca ar exista deja un draft al acordului.

Exista si guri rele, care spun ca un contract este necesar, pentru ca Meghan a fost casatorita si in trecut, iar mariajul a durat numai 2 ani, dar si pentru ca averea ei se ridica la 5 000 000 $, in timp ce a lui Harry depaseste 40 000 000.

In ciuda acestor factori, Harry ar fi convins ca mariajul lor va dura pentru tot restul vietii si se pare ca a refuzat categoric sa semneze orice fel de act care poate sa dea cuiva indoieli.
Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO