Regina Marii Britanii adoră rețelele sociale. Ce spune directorul de comunicare din Palatul Kensington 

Regina Marii Britanii adoră rețelele sociale. Ce spune directorul de comunicare din Palatul Kensington
Citeste mai mult despre: Regina Marii Britanii,
Data: 29 Decembrie 2018
Regina e o mare fană a rețelelor sociale, spune directorul de comunicare din Palatul Kensington. 

De curând, strategia prezenței virtuale a monarhiei britanice a fost premiată de revista CorpComms, iar Sally Osman, fostul director de comunicare al Casei Regale, a fost numit Profesionistul în Comunicare al anului 2018. 

Cu această ocazie, Osman a oferit și câteva detalii mai puțin știute despre Regină. Potrivit lui Sally Osman, care a lucrat pentru Casa Regală în ultimii 5 ani, Regina e cea care și-a dorit ca familia regală să fie prezentă pe rețelele sociale.

„A trebuit să-i convingă pe toți că e important ca monarhia să fie acolo unde se află oamenii. Regina are o gândire foarte avantgardistă și adoră rețelele social.”, a mai spus Osman. 

Osman a recunoscut, însă, că lucrul cu Regina implică și foarte multă birocrație. „Dacă ai o idee, îi poţi trimite o notificare. Dacă ea zice «da», atunci poţi să îţi vezi de treabă.", a mai spus Osman.

Înainte să fie angajat al Casei Regale, Osman a fost director de comunicare al Sony Europa și, ulterior, al BBC.

Directorul de comunicare al Reginei a demisionat în urmă cu câteva luni, pe fondul daunelor de imagine pe care le-a adus monarhiei prin declarațiile sale Thomas, tatăl lui Meghan Markle.
Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO