Regina Marii Britanii adoră rețelele sociale. Ce spune directorul de comunicare din Palatul Kensington 

29 Decembrie 2018, 16:06

Regina Marii Britanii adoră rețelele sociale. Ce spune directorul de comunicare din Palatul Kensington
Citeste mai mult despre: Regina Marii Britanii,
Regina e o mare fană a rețelelor sociale, spune directorul de comunicare din Palatul Kensington. 

De curând, strategia prezenței virtuale a monarhiei britanice a fost premiată de revista CorpComms, iar Sally Osman, fostul director de comunicare al Casei Regale, a fost numit Profesionistul în Comunicare al anului 2018. 

Cu această ocazie, Osman a oferit și câteva detalii mai puțin știute despre Regină. Potrivit lui Sally Osman, care a lucrat pentru Casa Regală în ultimii 5 ani, Regina e cea care și-a dorit ca familia regală să fie prezentă pe rețelele sociale.

„A trebuit să-i convingă pe toți că e important ca monarhia să fie acolo unde se află oamenii. Regina are o gândire foarte avantgardistă și adoră rețelele social.”, a mai spus Osman. 

Osman a recunoscut, însă, că lucrul cu Regina implică și foarte multă birocrație. „Dacă ai o idee, îi poţi trimite o notificare. Dacă ea zice «da», atunci poţi să îţi vezi de treabă.", a mai spus Osman.

Înainte să fie angajat al Casei Regale, Osman a fost director de comunicare al Sony Europa și, ulterior, al BBC.

Directorul de comunicare al Reginei a demisionat în urmă cu câteva luni, pe fondul daunelor de imagine pe care le-a adus monarhiei prin declarațiile sale Thomas, tatăl lui Meghan Markle.




Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO