Regina nu va abdica niciodată. Plănuiește să domnească ”până la moarte”

Regina nu va abdica niciodată. Plănuiește să domnească până la moarte
Citeste mai mult despre: Regina, abdica,
Data publicarii: 18 Noiembrie 2020
Data actualizare: 14 Ianuarie 2021
Regina Elisabeta a II-a nu va abdica niciodată, pentru că ”pur și simplu nu este în ADN-ul ei să-și abandoneze oamenii și slujba”, consemnează Vanity Fair.

Regina nu ”va abdica niciodată” pentru că ”pur și simplu nu este în ADN-ul ei să-și abandoneze oamenii și slujba”, i-a declarat un angajat de la Palat reporterului Vanity Fair Katie Nicholl.

 

Conform unor surse bine plasate, monarhul în vârstă de 94 de ani crede că ”abdicarea este un cuvânt urâr și nu ar trebui pronunțat în prezența ei”. Mai mult, Regina plănuiește să domnească ”până la moarte”.

Surse apropiate de familia regală spun că Regina este implicată în celebrarea jubileului de platină de anul viitor și este puțin probabil să marcheze împlinirea vârstei de 9 de ani cu renunțarea la tron.

”Când era tânără, a jurat să domnească până la moartea ei și asta intenționează să facă”.

Un program impresionant de sărbătoare este, la acest moment, pus la punct pentru a marca această ocazie istorică: Regina va fi primul monarh din istoria Marii Britanii care a domnit timp de 70 de ani. 

Aceasta știre vine după ce, acum câteva săptămâni, comentatorul regl Robert Jobson  declarat pentru True Royalty TV că el crede că Regina va abdica anul viitor: ”Nu cred că vrea să o facă dar, sincer, cum să te uiți în ochii fiului tău și să-i spui că nu va fi niciodată Rege?”.

Foto: Getty 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!