Regina o pune la punct pe Meghan Markle

Regina o pune la punct pe Meghan Markle
Autor: Redactia
Data publicarii: 12 Decembrie 2018
Data actualizare: 12 Decembrie 2018
Meghan Markle a purtat în ziua nunții o tiară superbă care i-a aparținut Reginei Maria, pe care însăși Regina i-a împrumutat-o din visteria regală, însă presa britanică scrie că nu aceasta a fost prima alegere a Ducesei.

O sursă din anturajul familiei regale a povestit pentru tabloidul Daily Mail că episodul alegerii tiarei a declanșat un mic scandal în Palatul Buckhingham.

Potrivit acestei surse, Meghan și-ar fi ales o tiară cu smaralde, însă Regina a sfătuit-o să-și aleagă alta, de vreme ce proveniența acelei tiare nu era cunoscută, prin urmare era posibil ca respectiva tiară să nu aparțină familiei regale britanice (n.r. tiara e atât de veche încât se presupune că ar fi fost făcută cadou Palatului Buckingham de Rusia, iar protocolul dictează că tiara purtată în ziua nunții nu trebuie să fie una primită în dar).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Masih mencari crown yg sesuai utk majlis persandingan dan nikah. Kami ada crown viral dr Ratu England di sini. Dipakai oleh #meghanmarkle sewaktu majlis perkahwinannya. Memang nampak jelita. . #crownuntukdisewa #crownsewa #sewacrown #meghanmarklecrown #meghanmarklewedding . Interested for rental please do contact us : ????0189774624 . #bajusewa #butikpengantinplussize #butikpengantin #bajusewamurah #bajusewadinner #bajusewasongket #butikplussize #bajusewapengantin #bajusewanikah #bajusewabrunei #bajumelayusewa #sewacoat #sewasuit #sewablazzer #weddingkl #bajuplussize #dressplussize #gownplussize #intrend #fashionvalet #veilsewa #sewaveil #veillabuh #veiltunang

A post shared by MIZZ ME BRIDAL BOUTIQUE (@butikpengantinplussize) on

Aceeași sursă a povestit că Harry ar fi reacționat spunându-i Reginei că lui Meghan trebuie să îi fie dat tot ceea ce poftește. Regina, la rândul ei, s-ar fi înfuriat și ar fi reacționat spunându-i nepotului: „Nu, Meghan nu poate avea orice poftește! Ea primeşte ce tiară îi dau eu!”

Și știrea că Prințul Harry și Meghan se vor muta din Palatul Kensington la Frogmore a făcut vâlvă în presa britanică săptâmânile trecute, mai ales că decizia a fost anunțată fără a oferi un motiv. 

Surse din Palatul Regal au declarat tot pentru publicația britanică The Daily Mail că vina ar fi tot a lui Meghan.

„William și Kate nu o plac chiar atât de mult pe Meghan. Li se pare că nu au nimic în comun cu ea. [...] Nu le place mai mult nici atitudinea lui Harry, mai ales când Harry le spune mereu că tot ceea ce Meghan vrea, Meghan trebuie să primească.”, spune sursa citată de Daily Mail.

În prezent, Harry și Meghan locuiesc într-o casă cu două camere de pe domeniul Palatului Kensington, dar, potrivit aceleiași surse, cei doi nu și-au pus niciodată problema că ar putea locui aici pe termen lung, mai ales acum, când Meghan așteaptă un copil.

Noua casă a cuplului regal este, de fapt, un conac de 10 camere și, până când Harry și Meghan se vor muta, la conac sunt programate diverse lucrări de renovare. 

Potrivit tabloidelor britanice, Prințul și Ducesa doresc să își amenajeze inclusiv o sală de gimnastică și un studio pentru yoga. 

Nici Meghan nu pare să facă eforturi prea mari pentru a le intra în grații lui William, Kate, Reginei și angajaților din Kensington. 

Presa britanică a scris de curând că asistenta personală a lui Meghan a demisionat la doar șase luni după nunta Ducesei de Sussex cu Harry. Amy Pickerill, asistenta Ducesei, a demisionat după ce ar fi spus, în prealabil, că Meghan „are o atitudine dificilă” și că relația ei cu angajații din Palatul Kensington e una destul de spinoasă.

Daily Mail a mai scris și cu alte ocazii că, potrivit unor surse din anturajul regal, până și Regina ar fi avertizat-o pe Meghan și în privința atitudinii pe care o are față de angajați.

„Meghan a venit cu o atitudine superioară și cu foarte multe pretenții. Regina e foarte nemulțumită de felul în care îi tratează pe angajați și i-a atras atenția în nenumărate rânduri.”, a spus sursa citată de Daily Mail. 

Demisia asistentei, mai scrie publicația britanică, ar fi luat prin surprindere pe toată lumea, dat fiind că era unul dintre cei mai apreciați angajați ai Casei Regale.

Pickerill e al treilea angajat care demisionează în ultimele șase luni pe fondul zvonurilor despre atitudinea Ducesei.

Contactat de jurnaliștii de la People, biroul de presă al Palatului Kensington a refuzat să comenteze informaţia despre demisia lui Pickerill, care a fost transferată la începutul anului în subordinea directă a lui Meghan.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies