Regina Rania a Iordaniei, cele mai frumoase ținute în 2020

Regina Rania a Iordaniei, cele mai frumoase ținute în 2020
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 06 Ianuarie 2021
Data actualizare: 06 Ianuarie 2021
Este numită ”cea mai elegantă regină din lume”, iar aparițiile ei publice sunt mereu comentate în revistele de modă. Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 50 de ani, a impresionat mereu cu ținutele alese. 

Fie că poartă rochii, semnate de designeri celebri, fie că se îmbracă în haine casual sau sport, Regina Rania iese mereu în evidență la evenimentele unde este invitată. În 2020, ea a atras atenția tuturor cu câteva piese extraordinar de frumoase. 

De cele mai multe ori, Regina Rania alege branduri din țara natală sau din cele învecinate. La o cină, din luna martie, în cinstea regelui și a reginei Norvegiei, soția regelui Abdullah al II-lea a purtat un costum din două piese, semnat de casa libaneză Azzi & Osta, cu care a atras toate privirile. 

O altă apariție memorabilă a fost cu ocazia aniversării a 50 de ani, pe 31 august. Regina Rania a participat la o ședință foto, iar evenimentul a fost menționat de Arabian Royal Ageny pe pagina de Twitter. Rochia albă, purtată de majestatea sa este semnată tot de o casă de modă din Liban. 
 


La evenimente ce țin de cultura și tradițiile țării, precum și la unele festivități oficiale, Regina Rania preferă ținute cu influențe tradiționale. Așa s-a întâmplat și pe 25 mai, când în Iordania este sărbătorită Ziua Independenței. Regina a ales un caftan alb-albastru, ale cărui broderii sunt realizate manual, aparținând de brandul palestinian Dar Noora. 

Sursă foto: Getty Images, Instagram queenrania

Vezi și: Ținute controversate din familia regală

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies