Regina Rania a Iordaniei, o nouă poză de familie. Ținuta prin care s-a remarcat cea mai elegantă regină din lume

Regina Rania a Iordaniei, o nouă poză de familie. Ținuta prin care s-a remarcat cea mai elegantă regină din lume
Citeste mai mult despre: case regale, celebritati, regina Rania,
Autor: Diana Oprea
Data publicarii: 11 Decembrie 2020
Data actualizare: 19 Decembrie 2020
Regina Rania a Iordaniei, în vârstă de 50 de ani, a transmis o urare pentru acest sfârșit de an, alăturând o fotografie de familie. Cea mai elegantă regină din lume a purtat o rochie din satin, de culoare cărămizie, care îi subliniază linia taliei.

Ea apare alături de regele Abdullah al II-lea și cei patru copii ai lor. Dacă în 2019, aceștia au ales ținute alb-negru, pentru portretul de sfârșit de an, în 2020 s-au îmbrăcat în ținute mai elegante, alcătuite dintr-o paletă de culori închise: maro, kaki, bleumarin, cărămiziu și negru. 

”Anul acesta, chiar dacă am păstrat distanța, cu toții i-am ținut pe cei dragi mai aproape în inimile noastre. Trimitem tuturor rugăciuni pentru sănătate și fericire. #Iubire #Familie #Jordania #IubireJO”, a fost mesajul reginei. 
 

În portretul oficial, bărbații familiei - regele Abdullah al II-lea ibn Hussein, în vârstă de 58 de ani, prințul Hussein (moștenitorul tronului, în vârstă de 26 de ani) și prințul Hashem, în vârstă de 15 ani, pozează în cămăși identice de diferite culori, cu mâneci înfășurate.

Femeile familiei regale - regina Rania, prințesa Iman, în vârstă de 24 de ani și prințesa Salma, în vârstă de 20 de ani - au ales ținute mai sobre, dar în același timp elegante.
 

Anul trecut, regele Abdullah al II-lea a marcat 20 de ani de domnie. Familia regală a Iordaniei este considerată una dintre cele mai moderne și mai respectate din lume. Regina Rania se implică activ în proiecte de asistență pentru refugiați, drepturile tinerilor, sănătate publică și educație.

Cu o frumusețe aparte și cu un simț estetic dezvoltat, Rania mereu s-a remarcat prin ținutele pe care le-a purtat în public. Ea a fost nevoită să fugă din Palestina în 1991, când a izbucnit primul război din Golf. Absolvind Facultatea de administrare a afacerilor la Universitatea Americană din Cairo, ea a reușit rapid să se agajeze. În Iordania, l-a cunoscut pe viitorul soț, Abdullah II bin al-Hussein, la o petrecere. Devenind ulterior regină a reușit să câștige dragostea și recunoașterea poporului.

Sursă foto: Getty Images,  Instagram queenrania

Vezi și:


 

 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!