"Am terminat-o cu el!" Regizorul seriei "Guardians of the Galaxy", concediat. Anunțul făcut de studiourile Walt Disney 

Am terminat-o cu el! Regizorul seriei Guardians of the Galaxy , concediat. Anunțul făcut de studiourile Walt Disney
Citeste mai mult despre: James Gunn, concediat, filme, Walt Disney,
Autor: Redactia
Data publicarii: 23 Iulie 2018
Data actualizare: 23 Iulie 2018
James Gunn este cineastul producției cinematografice "Gardienii Galaxiei" și a fost concediat după ce a postat mai multe fotografii pe contul său de Twitter din timpul filmărilor celei de-a treia părți a seriei Gardienii Galaxiei, încălcând astfel politica de confidențialitate a contractului. 

Potrivit Hollywood Reporter, James Gunn nu a respectat anumite clauze din contract în momentul publicării pozelor. Mai mult, acesta a postat și diverse titluri cu tematici deranjante, precum pedofilia. 

"Atitudinile și declarațiile ofensive descoperite de pe contul său de Twitter sunt indezirabile și neconforme cu valorile studioului nostru, astfel am decis să terminăm colaborarea cu el", au declarat șefii studiourilor Walt Disney.

James Gunn și-a sters contul de Twitter, dar înainte de a face acest lucru, acesta și-a recunoscut greșeala. Totuși, postările sale au rămas pe contul de Instagram. 

"Regret ce am făcut și accept deciziile de afaceri luate azi. Îmi asum responsabilitatea deplină pentru modul în care m-am comportat.", a spus James Gunn.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies