Relatia voastra nu mai functioneaza in momentul in care el incepe sa faca asta

Relatia voastra nu mai functioneaza in momentul in care el incepe sa faca asta
Data publicarii: 09 Iunie 2016
Data actualizare: 09 Iunie 2016
Simti ca lucrurile nu mai sunt ca inainte, in relatia voastra? Ei bine, pentru a sti incotro se indreapta relatia ta, analizeaza pentru inceput ceea ce simti pentru partenerul tau si apoi incearca sa realizezi ce s-a schimbat. Iata semnele cu care poti incepe:

1.Nu mai exista comunicare. Sau conversatiile dintre voi se limiteaza la subiecte comune si plictisitoare. Nici macar nu va mai contraziceti in pareri.

2. Nu mai petreceti timp impreuna. Mai bine zis, prioritatea voastra nu mai este sa petreceti timp unul cu altul. 

3. Unul dintre voi are “acel prieten" care stie prea multe despre relatia voastra. Nu vorbim despre a insela, dar transferul intimitatii de la partenerul tau catre altcineva nu este un lucru benefic pentru voi doi. 

4. Viata sexuala a devenit plictisitoare.Unul dintre voi este mereu prea obosit, prea incarcat, sa nu mai e in toane pentru sex.

5. Va certati pentru acelasi lucru din nou si din nou. Ai simtit vreodata ca desi ati incheiat subiectul unei dispute, data viitoare cand va ciondaniti, ajungeti sa va certati din acelasi motiv?

6.Familia sau prietenii nu iti vad relatia cu ochi buni. Deseori persoanele apropriate vad mult mai bine cum functioneaza relatia noastra, decat o facem noi.

Citeste continuarea pe www.perfecte.ro! 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies