(P) RELI, start-up lansat recent de Kevin Mita, aduce soluții pentru transformarea caselor obișnuite în locuințe inteligente

(P) RELI, start-up lansat recent de Kevin Mita, aduce soluții pentru transformarea caselor obișnuite în locuințe inteligente
Citeste mai mult despre: kevin mita, reli, start-up,
Data publicarii: 28 Martie 2023
Data actualizare: 28 Martie 2023
RELI, start-up lansat recent de Kevin Mita, digital marketer pasionat de tehnologie, aduce în prim-plan soluții pentru transformarea caselor obișnuite în locuințe inteligente, care îmbunătățesc eficiența energetică, siguranța și confortul.

Această abordare de ultimă generație poate fi definită că un proces prin care locuințele sunt dotate cu sisteme și dispozitive electronice, integrate astfel încât proprietarul să poată controla și monitoriza totul prin intermediul unei aplicații de pe smartphone. Prin monitorizarea în timp real a dispozitivelor inteligente din casă, inclusiv securitatea și confortul familiei, proprietarul poate economisi energie și reduce costurile, în timp ce, în același timp, poate îmbunătăți eficiența energetică și confortul locuinței.

Mai mult, proprietarii pot opta pentru soluții de energie verde, care sunt rentabile pe termen lung. RELI.RO vine cu o soluție rapidă, care permite proprietarilor să convertească eficient o locuință finalizată într-una de tip smart home, fără a fi necesare modificări majore la finisaje sau la instalația electrica.

”Transformarea locuinței într-o casă inteligentă este o decizie importantă care oferă beneficii multiple, începând de la crearea unui mediu de locuit mai practic și confortabil până la creșterea valorii proprietății și reducerea costurilor. În plus, aceste locuințe pot fi programate pentru a economisi energie și resurse, în funcție de nevoile locuitorilor, ajutând astfel la reducerea impactului asupra mediului și la creșterea eficienței energetice.

Pe lângă aceste avantaje, proprietarii pot beneficia și de un plus de siguranță prin intermediul sistemelor de securitate inteligente, care permit monitorizarea în timp real a activităților și evenimentelor din interiorul și din jurul locuinței. Acestea pot fi controlate și de pe dispozitive mobile, indiferent de locație.

În plus, RELI oferă soluții adaptate și pentru dezvoltatorii imobiliari, astfel încât să ofere un produs finit de calitate, care să răspundă cerințelor și nevoilor clienților. Cu tehnologia în continuă evoluție, casele inteligente sunt viitorul domeniului imobiliar, iar RELI este pregătit să ofere cele mai avansate și eficiente soluții pentru a ajuta proprietarii să-și transforme locuințele într-un spațiu inteligent și modern” ne spune Kevin Mita

Transformarea locuințelor într-un spațiu inteligent și modern este o investiție inspirată pentru viitor. Pentru mai multe informații, vizitați site-ul www.reli.ro și descoperiți cum puteți beneficia de toate avantajele unei locuințe inteligente.

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!