Renee Gracie a renunțat la cariera de pilot Supercars pentru a face filme pentru adulți

Renee Gracie a renunțat la cariera de pilot Supercars pentru a face filme pentru adulți
Citeste mai mult despre: Renee Gracie, pilot,
Data publicarii: 14 Iunie 2020
Data actualizare: 10 Iulie 2020
Renee Gracie, un nume cunoscut în lumea Supercars, și-a abandonat cariera pentru a câștiga 14.000 de lire sterline pe săptămână lucrând pentru un site destinat adulților.

Superba australiancă a fost prima femeie-pilot în circuitul Supercars însă spune că nu regretă absolut deloc schimbarea de carieră. 

La 25 de ani, aceasta mărturisește că nu câștiga foarte mult din cursele de mașini, iar beneficiile materiale care vin odată cu noua ei slujbă sunt nemăsurate.

Renee a declarat pentru Australia's Daily Telegraph: ”Am o situație financiară la care nu am visat niciodată și chiar îmi place. Nu mă deranjează ceea ce se spune despre mine. Câștig bani buni și mă simt bine cu ceea ce sunt”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RENÈE GRACIE ???? (@renee_gracie) on

Gracie plănuiește să-și cumpere o proprietate de lux și să o plătească integral în mai puțin de un an. Aceasta a adăugat că e dispusă să facă ”aproape totul” pentru a câștiga bani pe site. 

”Vindeam mașini la un târg, muncind din greu, când niște fani mi-au sugerat să mă duc la OnlyFans și așa am început”.

Familia o sprijină în demersul ei: ”Credeți sau nu, tata știe ce fac și mă susține. Dacă te uiți la ceea ce am obținut și nu la ceea ce fac, se poate considera că am succes”.

Foto: Getty, Instagram

Vezi și
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies