Renunta Sylvester Stallone la seria The Expendables? Ce s-a aflat despre cea de-a patra parte a francizei

Renunta Sylvester Stallone la seria The Expendables? Ce s-a aflat despre cea de-a patra parte a francizei
Citeste mai mult despre: Sylvester Stallone, The Expendables,
Data publicarii: 28 Aprilie 2016
Data actualizare: 28 Aprilie 2016
Cea de-a patra parte a seriei The Expendables urmeaza sa se lanseze la anul, potrivit celor mai recente informatii care au aparut in presa din strainatate.

Desi nu au fost apreciate de criticii de specialitate, primele trei parti ale seriei au avut incasari record, motiv pentru care producatorii se pregatesc pentru realizarea celei de-a patra parti.

Cu toate ca nu s-au oferit prea multe detalii, in jurul The Expendalbles 4 au aparut deja cateva informatii esentiale, una dintre aceasta facand referire la actorii care urmeaza sa apara in film.

Potrivit Movie News Guide, Sylvester Stallone nu vrea sa apara in in cea de-a patra parte a francizei, idee pe care a sustinut-o si Terry Crews.

"Stallone vrea sa o lase mai usor si sa se concentreze pe rolurile dramatice. Rolul sau in filmele de actiune ca actor si ca producator dau bine, dar nu mai are nimic de demonstrat in acest sens", au scris cei de la Movie News Guide.

"Cred ca trebuie sa se gandeasca la ce film va face in viitor. Creed a fost incredibil. Si-a arata profunzimea", a marturisit si Terry Crews.

Daca despre aparitia lui Stallone in Expendables 4 sunt numeroase semne de intrebare, nu acelasi lucru se poate spune despre Pierce Brosnan, al carui rol a fost confirmat.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies