Replica dată de Meghan Markle și Prințul Harry lui Donald Trump: „Au fost făcute aranjamente private”

Replica dată de Meghan Markle și Prințul Harry lui Donald Trump: Au fost făcute aranjamente private
Autor: Dan L. Brumar
Data publicarii: 31 Martie 2020
Data actualizare: 31 Martie 2020
Președintele Statelor Unite ale Americii a primit replica imediat de la Meghan și Harry, după ce Trump le-a transmis că SUA nu vor plăti pentru securitatea lor.

Prințul Harry și Meghan Markle s-au mutat definitiv în SUA, după ce au prins „ultimul tren” cu plecare din Canada. Mutarea lor inopinată l-a determinat pe Donald Trump să reacționeze vehement, în ideea că ducii vor trebui să se ocupe personal de securitatea lor.

SUA nu vor plăti pentru siguranța lor. Ei trebuie să plătescă!”, a scris Trump pe Twitter, stârnind sute de mii de comentarii.

Reacția ducilor de Sussex nu a întârziat să apară, ei transmițând o poziție oficială prin intermediul purtătorului de cuvânt, Chris Ship.

„Ducele și Ducesa de Sussex nu plănuiesc să ceară Guvernului SUA resurse pentru securitate. Aranjamente private de securitate au fost făcute în acest sens”, se arată în comunicatul oficial transmis de reprezentantul legal al ducilor.

Meghan Markle și Prințul Harry au părăsit Familia Regală la începutul acestui an pentru a se stabili departe de agitația de la Curte, în Canada. Acum, cei doi au decis să se mute în Los Angeles, aproape de mama lui Meghan. 

Ducii de Sussex au reușit să părăsească statul canadian pe ultima sută de metri, chiar înainte de închiderea granițelor, măsură impusă de SUA ca urmare a epidemiei de coronavirus.

Fotografii: Getty Images

Vezi și VIDEO: Viata bate vlogul - sez. 2, episodul 1
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!