Reportajul lui Alex Dima despre fenomenul Arsenie Boca a clasat "Romania, te iubesc" pe primul loc in topul audientelor

Reportajul lui Alex Dima despre fenomenul Arsenie Boca a clasat Romania, te iubesc pe primul loc in topul audientelor
Citeste mai mult despre: Romania te iubesc,
Data publicarii: 29 Septembrie 2015
Data actualizare: 29 Septembrie 2015
Prima editie din acest sezon Romania, te iubesc!, care a prezentat reportajul despre fenomenul Arsenie Boca realizat de Alex Dima, corespondent special Stirile PRO TV, a fost lider de audienta pe toate segmentele de public, cu peste 1 milion de telespectatori in fata televizoarelor, la nivel national, pe intreaga durata de difuzare.

La nivelul publicului comercial, cu varste cuprinse intre 18 si 49 de ani, PRO TV a obtinut un rating de 6.1 si o cota de piata de 18.7%, in timp ce postul clasat pe locul doi a obtinut 2.9 puncte de rating si 8.9% share.

De ce sunt oamenii atat de deschisi sa imbratiseze acest fenomen, ce spera romanii sa gaseasca in pelerinajele lor la mormantul parintelui Arsenie, dar si care este pozitia bisericii in aceasta privinta au fost intrebari la care Alex Dima a gasit raspunsurile, duminica, in prima editie Romania, te iubesc! din acest sezon. 

Duminica viitoare, de la ora 18:00, continuarea campaniei Romania Scandinava, desfasurata la Stirile PRO TV, le va arata pe larg telespectatorilor povestea romanilor din Suedia, intr-un material special realizat de Rares Nastase. 

Toate reportajele marca Romania, te iubesc! pot fi vazute pe romaniateiubesc.stirileprotv.ro sau pe voyo.ro. 

Tu cand ai spus ultima data "Romania, te iubesc"?

VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!