Reportajul Romania, te iubesc!, Guverne de centura, a fost lider de audienta

Reportajul Romania, te iubesc!, Guverne de centura, a fost lider de audienta
Data: 26 Martie 2018
Romania te iubesc!, a prezentat duminica un reportaj realizat de Paul Angelescu, corespondent special Stirile PRO TV, care a aratat telespectatorilor situatia centurii capitaliei versus centura din jurul Sofiei pe care au reusit sa o construiasca bulgarii. Paul a vrut sa compare doua tari cu un trecut asemanator si probleme cu coruptia, iar rezultatele reportajului au fost revoltatoare. 

Romania, te iubesc! a fost lider de audienta pe toate categoriile de public si a reusit sa obtina la nivelul publicului comercial, cu varsta cuprinsa intre 18 si 49 de ani, 6.6 puncte de rating si 20.6% share, spre deosebire de postul clasat pe locul 2, care a obtinut 4.3 puncte de rating si 13.6% share.

Promisiunile autoritatilor pentru o centura largita la 4 benzi si inca una construita in regim de autostrada sunt facute inca din anii ’90. In realitate, centura a ramas pe aceleasi doua benzi cu o stare din ce in ce mai proasta, iar portiunea nou construita pune in pericol vietile cetatenilor. Telespectatorii au vazut in reportajul de ieri seara cum au raspuns autoritatile in fata intrebarilor insistente despre sutele de milioane de euro cheltuiti, despre platformele program menite sa modernizeze centura capitale. 

Duminica viitoare, Rares Nastase poarta telespectatorii intr-o calatorie tocmai in Cuba, unde a descoperit spitale specializate, laboratoare de inginerie moleculara si noi terapii de prelungire a vietii pentru bolnavii de cancer.

Tu cand ai spus ultima data Romania, te iubesc?

Toate reportajele pot fi urmarite pe www.romaniateiubesc.stirileprotv.ro.

FULLSCREEN
Reportajul Romania, te iubesc!, Guverne de centura, a fost lider de audienta
  • /Vezi episoade in intregime pe

STIRILEPROTV.RO

Mai mult pe STIRILEPROTV.RO