Restaurantul în care se vând cei mai scumpi cartofi prăjiți. Cât costă o porție

Restaurantul în care se vând cei mai scumpi cartofi prăjiți. Cât costă o porție
Autor: Lorena Martin
Data publicarii: 12 Iulie 2022
Data actualizare: 12 Iulie 2022
Un restaurant din New York vinde o porție de cartofi prăjiți pentru o sumă uriașă. Iată prețul, dar și motivul pentru care sunt atât de scumpi!

Cui nu îi plac cartofii prăjiți? Aceștia sunt gustoși, ușor de făcut și relativ ieftini, dacă nu îi achiziționezi de la un restaurant de lux din New York. Acest local și-a personalizat porțiile de cartofi și le-a adus un plus de „valoare”, iar asta se vede în lista de prețuri. 

De Ziua Internațională a cartofilor prăjiți, acest restaurant din New York a decis să le ofere clienților săi o porție cu adevărat specială. Astfel, pe 13 iulie, oamenii au putut să își comande cartofii inediți, prăjiți de trei ori în ulei de gâscă, asezonați cu trufe italienești sau chiar fulgi de aur. Pentru o astfel de delicatesă trebuie să scoți din buzunar aproximativ 200 de dolari, însă degustătorii au susținut că farfuria merită fiecare bănuț.

Pentru ca localul să justifice prețul uriaș, cartofii vin serviți într-un bol de cristal și sunt recunoscuți la nivel mondial, intrând chiar și în cartea recordurilor, pentru valoarea lor.

VEZI ȘI: Cele mai tari idei de vacanță

Sursă foto: Jukov studio/Shutterstock
alte stiri...
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies