În majoritatea cazurilor, prăjiturile care au ca tematică "Crăciunul" se numără printre preferatele tuturor. O prăjitură ușor de preparat și cu un aspect extrem de plăcut a devenit populară pe rețelele de socializare și a cucerit audiența.
Simplu de preparat, și cu un gust foarte bun, Prăjitura Brad De Crăciun se prepară din doar 3 ingrediente, al patrulea fiind opțional - zahăr vanilinat.
Ingrediente:
Mod de preparare:
1. Se încălzește cuptorul la 190 C.
2. Se taie aluatul în formă triunghiulară. Primul strat se așază într-o tavă - pe care s-a pus în prealabil hârtie de copt - și se unge cu un strat generos din crema de ciocolată.
3. Se așază cel de-al doilea strat de aluat peste primul.
4. Se crestează ambele lături ale triunghiului din aluat.
5. Fășiile tăiate se răsucesc pentru a crea ramurile bradului.
6. Se unge cu ou întreagă suprafață a aluatului și se pune la copt pentru 20-25 de minute, până când se rumenește.
7. Se poate servi cald, abia scos din cuptor sau rece, pudrat cu zahăr vanilinat.