• PRO TV
  • Revenire in forta pentru Conchita Wurst. Cum arata acum castigatoarea Eurovision 2014

Revenire in forta pentru Conchita Wurst. Cum arata acum castigatoarea Eurovision 2014

Revenire in forta pentru Conchita Wurst. Cum arata acum castigatoarea Eurovision 2014

Conchita Wurst, castigatoarea concursului Eurovision 2014, a creat o serie de controverse datorita orientarii sale sexuale, reprezentanta Austriei fiind un transexual.

Nascut ca Thomas "Tom" Neuwirth, in noiembrie 1988, controversatul personaj a aparut in 2011 in lumea showbiz-ului din Austria ca Conchita Wurst, ca raspuns al experientelor personale pe care le-a avut. 

Aparitia avuta de Conchita Wurst pe scena de la Eurovision a fost de neuitat, barba pe care si-a lasat-o, dar si tinutele stralucitoare transformand-o intr-un adevarat personaj. "Sursa mea de inspiratie in materie de fashion este Victoria Beckham. Ador stilul ei. Barba a reprezentat doar o expunere optica care m-a ajutat sa atrag atentia si cred ca a mers", a afirmat aceasta pentru aceeasi sursa.

Conchita Wurst stie ca interesul publicului trebuie mentinut cu orice pret, de aceea vedeta apeleaza la numeroase schimbari de look pentru a atrag atentia. Dupa ce la inceputul anului 2015, castigatoarea Eurovision a impresionat la cea de-a 65-a editie a Festivalului de Muzica de la San Remo, cu o tunsoare bob, acum artista a revenit la parul lung si bucle lejere.

Invitata la gala "Logie Awards" 2015, ce a avut loc in Melbourne, Australia, Conchita Wurst a atras toate privirile pe covorul rosu. Artista a optat pentru o rochie lunga, de culoare nude, accesorizata cu o curea aurie, care ii vine impecabil. 


Sursa FOTO: Getty Images

Gallery

Parteneri editoriali

Share

Videoclipuri cu știri

Citește și

Ultimele articole

Top citite

L-ai pierdut la TV

Articole știri

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni