Rezultatul autopsiei starului Disney Cameron Boyce. Care este concluzia medicilor 

Rezultatul autopsiei starului Disney Cameron Boyce. Care este concluzia medicilor
Rezultatul autopsiei starului Disney Cameron Boyce. Care este concluzia medicilor
Autor: Ionela Lupu
Data: 09 Iulie 2019
Actorul Cameron Boyce, cunoscut pentru rolurile avute în serialul ”Jessie” dar și din producția ”Descendenții”, a încetat din viață la vârsta de 20 de ani. 

Cameron Boyce a fost găsit fără suflare în casa lui, sâmbătă, 6 iulie, la frageda vârstă de 20 de ani. Potrivit unor surse apropiate starului, cauza decesului a survenit în urma unei crize epileptice, rezultat al unei afecțiuni pentru care acesta primea tratament. 

Deși a fost realizată și finalizată o autopsie luni, 8 iulie, cauza oficială a morții starului nu a fost încă determinată: "O autopsie a fost efectuată astăzi(nr. luni, 8 iulie) și o cauză a decesului a fost amânată în așteptarea unei investigații suplimentare", a declarat  medicul legist din Los Angeles, într-un comunicat de presă, potrivit publicației People. Momentan nu există informații suplimentare privind natura anchetei solicitate.

Vezi și: Vestea morții lui Cameron Boyce a șocat pe toată lumea

Moartea acestuia a uimit o lume întreagă. Părinții, prietenii și fanii actorului au fost profund dezamăgiți la aflarea teribilei vești. Mulți dintre ei și-au exprimat condoleanțele pe diferite rețele sociale. 

"Cu inimile îndurerate anunțăm că în această dimineață( nr. 6 iulie) l-am pierdut pe Cameron. Acesta a murit în somn în urma unei crize epileptice, rezultat al unei afecțiuni medicale pentru care primea tratament. Lumea este acum, fără îndoială,  fără una dintre cele mai strălucitoare lumini, însă  spiritul lui va trăi prin bunătatea și compasiunea tuturor celor care l-au cunoscut și l-au iubit, a declarat o sursă apropiată familiei".

"Prea tânăr. Prea dulce. Prea amuzant. Cel mai drăguț, mai talentat și cel mai decent copil din preajma mea. Îl iubeam pe acel puști. Îi păsa atât de mult de familia lui. Îi păsa atât de mult de lume. Mulțumesc, Cameron pentru tot ce ne-ai dăruit. Atât de multe lucruri te așteptau. Inimile noastre sunt frânte. Ne gândim la familia ta, căreia îi transmitem cele mai profunde condoleanțe", a scris actorul Adam Sandler  într-un mesaj postat pe Twitter

"Dragostea, lumina și rugăciunile mele ajung la Cameron și la familia sa. Cameron a adus iubire, râsete și compasiune cu el în fiecare zi în prezența lui. Talentul lui, incomensurabil. Bunătatea și generozitatea lui, înfloritoare ", a scris regizorul fimului "Descendenții" Kenny Ortega într-un post Instagram.

Cameron Boyce și-a început cariera la 9 ani, devenind faimos datorită rolului Luke Ross din serialul Disney ”Jessie”. 

Filmul ”Descendenții 3” era programat să fie lansat în Statele Unite pe 2 august. Rămâne de văzut, dacă în urma tragicii vești, pelicula va mai apărea. 

Foto: Getty

FULLSCREEN
Rezultatul autopsiei a fost amânat în cazul morții lui starului Disney Cameron Boyce. Care este motivul
  • /Vezi episoade in intregime pe
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO