Ricky Martin este un părinte model! Cum o răsfață pe mica Lucia, cel mai nou membru al familiei 

Ricky Martin este un părinte model! Cum o răsfață pe mica Lucia, cel mai nou membru al familiei
Autor: Mihai Burlacu
Data: 06 August 2019
Ricky Martin nu poate sta o clipă fără micuța Lucia, pe care o răsfață ori de câte ori are ocazia. Cântărețul s-a filmat la bustul gol, în pat, în timp ce-i cânta ceva micuței.     

Căsătorit din anul 2017 împreună cu Jwan Yosef, cântărețul puertorican este deja tatăl a doi băieți gemeni în vârstă de 10 ani, Valentino și Matteo.  

Foarte vizibil pe rețelele de socializare, în ciuda criticilor homofobe aduse la adresa familiei lor, Ricky nu se da înlături să imortalizeze cele mai emoționante momente pentru fanii săi. 

Vezi și: VIDEO Ricky Martin, cu ochii în lacrimi pe rețelele de socializare. "Acum trebuie să fim mai uniți ca niciodată"

Asta a făcut și în ultimul său post de pe Instagram, unde artistul s-a filmat în timp ce-i cânta un cântecel fiicei sale.   

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

✨???????? ????‍????‍????‍????✨

A post shared by Ricky (@ricky_martin) on

 “Atat frații ei, cât și Jwan și cu mine suntem complet indrăgostiti de bebelușul nostru și recunoscători că vom putea începe 2019 cu cel mai bun dar pe care l-am putea primi, darul vietii”, scria Ricky Martin la începutul anului pe Instagram

Deși se bucură din plin de momentele frumoase, artistul nu a făcut publică imaginea fiicei sale, deși fanii l-au rugat în numeroase comentarii.  

"Noi, fanii tăi, murim de nerăbdare să o cunoaștem. Te rugăm, ne faci să suferim!" a scris un fan la postare.  

Ricky, care a devenit tată pentru a treia oară chiar de ziua lui, este căsătorit cu artistul suedez de origine siriană Jwan Yosef. Cei doi au impreună trei copii, toți aduși pe lume de o mamă-surogat. Băietii gemeni Valentino și Matteo au deja zece ani. 

FULLSCREEN
Ricky Martin este un părinte model! Cum o răsfață pe mica Lucia
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO