Rihanna, alungata de pe terenul unui fermier irlandez, pentru ca a pozat topless

Rihanna, alungata de pe terenul unui fermier irlandez, pentru ca a pozat topless
Citeste mai mult despre: Rihanna, topless,
Data: 27 Septembrie 2011
Rihanna a fost alungata de pe terenul unui fermier nord-irlandez, dupa ce acesta a vazut-o pe artista pozând in fata camerelor de filmat intr-o tinuta mult prea sumara.

Cântareata originara din Barbados folosea ca fundal un câmp din apropiere de orasul Bangor, din Irlanda de Nord, pentru a filma un videoclip, luni, inainte de cele trei concerte pe care urmeaza sa le sustina in aceasta saptamâna la Belfast.

Multi localnici s-au adunat la marginea acelui teren, dupa ce cântareata si echipa ei de tehnicieni au sosit la fata locului. Artista s-a dezbracat si a ramas in sutien si o pereche de blugi taiati.

Potrivit presei irlandeze, cântareata a pozat pentru câteva minute topless.

"Tânara in cauza nu mai era imbracata decent", a declarat marti, pentru postul national RTE, fermierul Alan Graham, un irlandez protestant cu puternice convingeri religioase, membru in consiliul local.

"Am considerat ca situatia nu mai era decenta si am cerut ca filmarea sa se opreasca in acel moment", a adaugat el.
Alan Graham a recunoscut ca nu stia cine era cântareata atunci când a primit un apel telefonic, saptamâna trecuta, prin care i s-a cerut permisiunea ca terenul sau sa fie folosit pentru filmarea unui videoclip pop. Dupa oprirea filmarilor, el a purtat o scurta discutie cu Rihanna, care s-a aratat intelegatoare fata de situatia creata.
"A fost foarte amabila, ne-am strâns mâinile si ne-am despartit in termeni destul de buni", a declarat fermierul nord-irlandez.

Mediafax

FULLSCREEN
Rihanna, alungata de pe terenul unui fermier irlandez, pentru ca a pozat topless
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies