Rihanna, apariție dezinhibată în public în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată ținuta ei controversată

Rihanna, apariție dezinhibată în public în ultimul trimestru de sarcină. Cum arată ținuta ei controversată
Citeste mai mult despre: Rihanna, insarcinata,
Autor: Doina Goanta
Data publicarii: 15 Martie 2022
Data actualizare: 15 Martie 2022
Rihanna continuă parada ținutelor sexy din timpul sarcinii. De data aceasta, artista a purtat un outfit din piele, lăsând, ca de fiecare dată, burtica la vedere. 

Ultima ținută purtată de Rihanna în public i-a împărțit pe fani în două tabere. Pe de o parte sunt cei care îi laudă stilul vestimentar extravagant, iar pe de altă parte cei care cred că exagerează alegând astfel de ținute provocatoare.

Rihanna nu a optat pentru această ținută pentru vreun eveniment, ci pentru o cină la un restaurant din Los Angeles. Cântăreața a îmbrăcat o fustă minusculă din piele, pe care a combinat-o cu un sutien din diamante. Riri și-a completat look-ul cu o jachetă de piele, cizme înalte, bijuerii și ochelari de soare. 

Sursa foto: PROFIMEDIA

“Acum chiar forțez ideea de a fi sexy. Când femeile rămân însărcinate, societatea tinde să le facă să își dorească să se ascundă, să nu mai fie sexy… chipurile nu mai sunt sexy în perioada asta…Dar eu nu cred în mizeria asta! Așa că încerc lucruri pe care înainte să rămân însărcinată poate că nu aș fi avut curaj să le port.  Cu cât sunt mai mici, cu cât au mai multe decupaje -  cu atât mai bine!”, a explicat artista ținutele sale din ultima vreme.
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!