Rihanna e într-o nouă relație: se iubește cu ASAP Rocky, fostul partener al lui Kendall Jenner

Rihanna e într-o nouă relație: se iubește cu ASAP Rocky, fostul partener al lui Kendall Jenner
Citeste mai mult despre: ASAP Rocky, Rihanna,
Autor: Doina Goanta
Data: 29 Ianuarie 2020
Rihanna nu a stat prea mult singură după despărțirea recentă de miliardarul arab Hassan Jameel. Tabloidele internaționale scriu că artista este din nou într-o relație, la numai o săptămână după ce s-a aflat de despărțire. Noul său iubit este, de fapt, unul mai… vechi: rapperul ASAP Rocky!

Rihanna și rapperul ASAP Rocky se întâlnesc din nou, după tentativa eșuată din 2013. Cei doi au fost văzuți în ipostaze tandre, iar surse apropiate ziarului The Sun au dezvăluit că ar fi petrecut și o noapte împreună în New York după un eveniment recent. Deocamdată cei doi nu vor să își recunoască relația.

Citește și

Rapperul a fost cuplat, înainte de Rihanna, cu modelul Kendall Jenner – sora mai mică a lui Kim Kardashian.

ASAP Rocky a stârnit o mulțime de controverse în vara lui 2019, când a fost arestat și închis în Suedia, acuzat fiind de agresiune fizică.

În plus, tânărul a făcut vâlvă și cu un interviu inedit, în care a declarat că este “obsedat sexual”.

ASAP Rocky este unul dintre cei mai în vogă rapperi americani și stârnește o adevărată isterie atunci când își face apariția în public. ASAP Rocky a fost desemnat cel mai stilat bărbat în viață, iar marii designeri îl “vânează” ca să îl îmbrace cu hainele lor de mii de euro. 

Invitat într-o emisiune tv, ASAP Rocky a mărturisit că este obsedat de sex și că a participat la primele orgii încă de la vârsta de 13 ani. Rapperul a spus că este “obsedat” de partidele de sex în grup și că pentru el sexul în trei este un lucru absolut normal. 

ASAP Rocky a insistat că este “obsedat sexual”, deși e neclar dacă a primit sau nu un diagnostic în acest sens de la un specialist.

Întrebat dacă esta capabil să fie devotat unei singure femei, acesta a spus categoric “da”.


FULLSCREEN
Rihanna e într-o nouă relație: se iubește cu ASAP Rocky, fostul partener al lui Kendall Jenner
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies