Robbie Williams, dezvăluiri: ”Când eram mic, obișnuiam să comunic cu fantomele”

Robbie Williams, dezvăluiri: Când eram mic, obișnuiam să comunic cu fantomele
Citeste mai mult despre: Robbie Williams, Angels, fantome,
Data publicarii: 13 Mai 2019
Data actualizare: 13 Mai 2019
Robbie Williams a mărturisit recent că piesa sa, ”Angels”, cu care a intrat în istorie, este, de fapt, despre conversațiile sale cu fantomele, pe vremea când era copil.

Una dintre cele mai celebre piese ale lui Robbie Williams, ”Angels”, a fost inspirată de comunicarea cu spiritele, pe vremea când acesta era mic. Starul de 45 de ani a vorbit în trecut și despre experiențele sale cu extratereștrii și chiar a apărut în documentarul 'Hunt For The Skinwalker', despre unul dintre cele mai misterioase locuri de pe Pământ. 

Citește și: Robbie Williams a devenit, din nou, tătic, cu ajutorul unei mame surogat

Acum, fostul membru al trupei Take That a dezvăluit că, la originea cântecului său din 1997, de pe LP-ul solo de debut ”Life thru a Lens”, stau întâlnirile sale cu ”morții” pe vremea când era mic. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Robbie Williams (@robbiewilliams) on

Când eram copil, obișnuiam să vorbesc cu morții. L-am speriat de tot pe tatăl meu când aveam 3-4-5 ani și vedea că vorbesc cu oameni care trecuseră în neființă. 

Aveam vise lucide. Am văzut odată un OZN, era atât de aproape încât aș fi putut arunca o minge de tenis în el. Obișnuiam să le spun fantome, însă acum nu le mai numesc așa pentru că nu știu ce sunt”.

De-a lungul anilor, Robbie Williams, a avut o mulțime de experiențe inexplicabile, care i-au ”influențat” viața și mărturisește că nu crede că ar fi ajuns unde este acum fără ”credința” în fenomenele paranormale. 

Am văzut lucruri pe care nu le pot explica și care mi-au influențat viața și drumul pe care sunt. Fenomenul este constant, așa că nu a fost moment în viața mea în care să nu fiu conștient de prezența a ceva invizibil. Primul cântec pe care l-am scris, Angels, este chiar despre îngeri. Oamenii cred că este vorba despre mama ea sau despre cineva pe care l-am iubit, dar este despre îngeri. Ăsta este și cel mai mare hit al meu. Dacă n-ar fi fost credința mea sau încercarea de a înțelege ceea ce văd și simt din când în când, nu aș fi unde sunt”.

Foto: Getty 

Vezi și: Adrian Minune și casa bântuită. Cum l-au pus fantomele pe fugă 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies