Robbie Williams și soția lui, Ayda Field, au plăcerea „bolnavă” de a urina în piscinele prietenilor

Robbie Williams și soția lui, Ayda Field, au plăcerea bdquo;bolnavă  de a urina în piscinele prietenilor
Robbie Williams și Ayda Fields, niște exxentrici. FOTO: Getty Images
Autor: Dan L. Brumar
Data: 16 Iunie 2020
Robbie Williams și Ayda Field au recunoscut cu nonșalanță că folosesc piscina pentru a-și face nevoile. Plăcerea e maximă atunci când sunt în vizită la prietenii lor bogați.

Robbie Williams a vorbit deschis despre obiceiurile lui neobișnuite din intimitate, iar dezvăluirile artistului i-au șocat pe prietenii săi. Conform Daily Star, starul de 46 de ani are o plăcere rară de a urina în piscina de acasă. Însă, artistul nu se dă în lături de la a „boteza” și piscinele prietenilor săi.

De obicei nu urinez la duș, dar o fac. Nu este unul dintre locurile în care simt nevoia să urinez. Ieri mi-am făcut nevoile în piscină. Merg acasă la alți oameni ca să urinez în piscinele lor. Apoi mai e piscina mea. Eu o dețin. Fac pipi precum câinii. Asta e tot ce fac în piscine”, a spus artistul britanic.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ayda Field Williams (@aydafieldwilliams) on


Soția lui, Ayfa Field, i-a ținut isonul și a dezvăluit că atunci când te cheamă natura... trebuie să te duci.

Da, am făcut și eu pipi la duș (...) Am făcut pipi în ocean, asta-i sigur. Când ești departe de oameni și natura te cheamă, trebuie să o faci. Da, și într-o piscină”, a spus actrița de 41 de ani.

De Ziua Îndrăgostiților, Robbie Williams și Ayda Field au anunțat venirea pe lume al celui de-al 4-lea lor copil, un băiat. Beau Benedict Enthoven s-a născut cu ajutorul unei mame-surogat.

Cei doi formează un cuplu din mai 2006, dar s-au logodit în august 2010. Împreună au acum patru copii, două fete și doi băieți.

Fotografii: Getty Images/Profimediaimages.ro

Vezi și VIDEO: Interviu exclusiv cu Robbie Williams - UNTOLD 2019

FULLSCREEN
Robbie Williams și soția lui, Ayda Field, au plăcerea „bolnavă” de a urina în piscinele prietenilor
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO