Robbie Williams suferă de un sindrom bizar. Ce face artistul când doarme?

Robbie Williams suferă de un sindrom bizar. Ce face artistul când doarme?
Data publicarii: 04 Februarie 2022
Data actualizare: 13 Februarie 2022
Cântărețul și compozitorul englez, nominalizat la premiile Grammy și câștigător al premiilor BRIT, Robbie Williams își uimește fanii nu doar cu palmaresul său, ci și cu poftele sale bizare declanșate în timpul somnului.

După recordurile sale muzicale, se pare că Robbie Williams deține unul și în timp ce... sforăie! Oricât de amuzant ar suna, se pare că artistul suferă de un sindrom declașat de somniferele pe care le ia înainte de culcare. Acestea îi induc somnul profund, dar și o serie de treziri bizare în care simte o poftă nestăvilită de dulce. 

Robbie a mărturisit recent într-un podcast din Anglia că dimineața mintea lui e ca “o coală albă”: “Noaptea mă trezesc, mânânc tot ce găsesc dulce prin casă, dar dimineața nu știu nimic despre asta”. Soția artistului, Ayda a mai povestit că de multe ori îl găsește pe Robbie în bucătărie: “Robbie e somnambul. Când nu știe de el, are o poftă de dulce de neoprit”. 

Citește și: Michael K. Williams, actorul din “Cartelul crimelor” a fost găsit mort

Cântărețul pop rock a mai povestit că a mâncat ciocolată în valoare de 23 de lire sterline după ce a luat somniferul Ambien. „Din cauza lui Ambien, am mâncat ciocolată cât pentru o lună. Eram complet adormit”. Artistul își amintește că pe tot parcursul turneului său, Close Encounters din 2007 „a trait ca un călugăr din punct de vedere al hranei în timpul zilei”, știind că noaptea consumă foarte multe alimente. „Noaptea luam acest medicament pentru somn și apoi mâncam tot minibarul".

Artistul a încercat timp să reziste acestui sindrom mai mulți ani la rând, adoptând chiar și un regim alimentar special în timpul zilei. "Am apucătura asta ciudată să mănânc noaptea cred că după ce iau somnifere. Adorm şi dintr-o dată mă trezesc şi mă duc să mănânc. N-o fac cu un scop anume, nici nu-mi dau seama că o fac, dar se întâmplă. Şi când dorm nu mi-e poftă de kale, vreau zahăr, mult zahăr", a explicat cântărețul la un moment dat într-un videoblog al său.

Studiile arată că 28% din populaţie suferă de sindromul NS-RED, caracterizat de obiceiuri alimentare neobișnuite în timpul nopţii. Cei care sunt diagnosticați cu acest sindrom se trezesc noaptea, merg în bucătărie, pregătesc masa şi mănâncă. A doua zi nu-şi amintesc nimic şi doar vesela murdară arată ce au făcut, menționează Daily Mail. Din păcate, această tulburare poate declanșa obezitate și alte afecţiuni la fel de grave, precum diabet de tip 2.

Vezi și: 
 
VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!