Robert de Niro, amuzant și când transmite un mesaj serios. În pielea cărui personaj a intrat

Robert de Niro, amuzant și când transmite un mesaj serios. În pielea cărui personaj a intrat
Citeste mai mult despre: Robert De Niro, mesaj, Un socru de cosmar,
Autor: Dan L. Brumar
Data: 24 Martie 2020
Actorul de 76 de ani s-a alăturat celebrităților care încearcă în aceste zile să-i convingă pe americani să se refugieze în case pentru a împiedica răspândirea coronavirusului.

Robert de Niro a transmis un mesaj foarte serios tuturor celor care încă nu sunt convinși de efectele devastatoare ale infecției cu coronavirus. Într-un filmuleț postat pe YouTube, starul de cinema a făcut apel la rațiunea tuturor celor care sunt la curent cu mara încercare prin care trece întreaga planetă în aceste săptămâni.

Actorul a intrat în pielea personajului său din filmul Un socru de coșmar și  i-a averizat pe toți că va fi cu ochii pe ei, la fel cum l-a supravegheat pe Greg Focker în pelicula din 2000.

Bună, sunt Robert de Niro. Noi toți trebuie să stăm în case. Trebuie să oprim răspândirea acestui virus și nu o putem face decât împreună. Nu doar pentru a ne proteja pe noi, ci și pe ceilalți și pe cei în vârstă pe care îi iubiți. Vă rog. Voi fi cu ochii pe voi”, a spus actorul.

La fel de amuzant a fost și Danny de Vito, care a avut un mesaj asemănător.

Vă cer din toată inima, tuturor celor din statul New York, rămâneți în case. Și mă refer la toată lumea. Avem pandemia asta și știți că tinerii pot lua virusul și-l pot transmite celor bătrâni și, știți, pot dispărea imediat. Astfel că, guvernatorul Cuomo m-a rugat să vă rog pe voi să ne faceți tuturor un favor și să stați în case, nu răspândiți virusul. Mulțumesc. De ce nu vă uitați nițel la TV?”, a spus Danny de Vito.

Fotografii: Getty Images

FULLSCREEN
Robert de Niro, amuzant și când transmite un mesaj serios. În pielea cărui personaj a intrat
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO