Robert de Niro, ruinat? Fosta soție vrea să-i ia jumătate din averea de 500 de milioane de dolari

Robert de Niro, ruinat? Fosta soție vrea să-i ia jumătate din averea de 500 de milioane de dolari
Autor: Dan L. Brumar
Data: 07 Iunie 2019
S-ar putea ca Robert de Niro să nu scape atât de ieftin după divorțul neașteptat de soția lui, Grace Hightower.

Starul american și-a pus avocații să combată cererea fostei soții, care a solicitat în instanță jumătate din averea actorului. Grace Hightower, care i-a fost soție lui Robert de Niro vreme de 21 de ani, a declarat la tribunal că actorul ar deține proprietăți și depozite bancare în valoare de 500 de milioane de dolari.

Grace a susținut în fața Curții Supreme de Justiție din Manhattan că i se cuvine jumătate din averea pe care de Niro a strâns-o în timpul mariajului lor, scrie Page Six

Robert de Niro a făcut grămezi de bani din filmele sale de mare succes, însă și-a rotunjit câștigurile și cu încasările generate de lanțul lui de restaurante sushi. Robert de Niro mai deține un hotel în Tribecca, un cartier select din sudul Manhattanului, din care Grace Hightower vrea jumătate.

Citește și: Cum arată fiica de șapte ani a lui Robert de Niro, pentru care actorul se luptă cu fosta soție

„Domnul de Niro a făcut 300 de milioane de dolari din 2004, cu 35 de afaceri și 38 de filme”, a spus avocatul fostei soții, în fața judecătorului. Restul averii sale ar proveni din perioada 1990-2004.

Robert de Niro, contract prenupțial

Robert de Niro și fosta soție au fost căsătoriți de două ori. Prima dată, în 1997. S-au despărțit doi ani mai târziu. S-au căsătorit din nou în 2004, însă atunci au semnat un contract prenupțial, prin care s-au pus de acord asupra împărțirii averii în cazul unui nou divorț. 

Citește și: Robert de Niro, într-o genială reclamă la chifle care parodiază filmul Goodfellas (VIDEO)

La vremea respectivă, Grace Hightower a semnat un document prin care se angaja să nu emită pretenții la averea lui Robert de Niro. Tot ce putea primi în eventualitatea unui nou divorț erau un apartament de 6 milioane de dolari, 500.000 de dolari cash și o pensie alimentară de un milion de dolari pe an.

Se pate că Grace s-a răzgândit și a cerut în instanță jumătate din averea fostului ei soț. 

FULLSCREEN
Robert de Niro, ruinat? Fosta soție vrea să-i ia jumătate din averea de 500 de milioane de dolari
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies