Robert Ionescu, în ”Viața bate vlogul”: ”Eu eram în spital și ea mă înșela cu cel mai bun prieten”

Robert Ionescu, în Viața bate vlogul : Eu eram în spital și ea mă înșela cu cel mai bun prieten
Data publicarii: 22 Februarie 2019
Data actualizare: 14 Februarie 2020
În noul episod al serialului marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, Robert Ionescu își reamintește cele mai deprimante momente din viața lui, dar și cum a reușit să le depășească. 

Până acum, în serialul marca protvplus.ro ”Viața bate vlogul”, vloggerii Emil Rengle, Alpaca, Mimi, Levin, Maria Zvinca, Radu Constantin și Miru au abordat subiecte sensibile, situații în care se regăsesc o mulțime de adolescenți și tineri din România, precum asumarea identității sexuale, consumul de droguri, violența în familie, avortul...

Citește și: Mimi, în Viața bate vlogul: Pentru mine, internetul a fost ca o scăpare din viața reală, unde toată lumea mă ura  

Provenind dintr-o familie destrămată, obligat să repete anul școlar, Robert a descoperit în fotbal o pasiune și a ajuns, rapid, să practice acest sport de performanță.

Era visul meu, numai asta făceam: antrenament - acasă, antrenament - acasă. Mi-am schimbat stilul de viață, am renunțat la anturajul greșit.

Am făcut fotbal de performanță, am jucat la Concordia-Chiajna și, la un meci, am sărit la cap și am avut ghinionul să cad pe mână. În ultimul minut de joc, am sărit la cap, adversarul s-a băgat sub mine și am căzut direct pe antebrațul drept, am avut dublă fractură. M-a luat ambulanța, m-a dus direct la spital, mi s-a zis că e grav, foarte grav. Mi-a spus doctorul că nu mai pot să fac fotbal, că nu mai pot să-mi mișc mâna, m-a operat de urgență, mi-a pus tijă în mână, am stat cu tija un an de zile”. 

Când visul de a deveni fotbalist s-a spulberat, Robert a intrat într-o depresie puternică: ”Mă simțeam superghinionist, cel mai ghinionist de pe planetă. Când mi-a spus că nu mai pot să fac fotbal, mi-a luat și visul ăsta, m-am închis în camera mea, ascultam muzică zi de zi. Un an de zile, am stat doar acasă. Nu mai voiam să vorbesc cu nimeni, nu mâncam, am ajuns la 48 de kilograme, eram foarte slab.

Într-o seară, stăteam așa, în pat, și m-am gândit că nu mai vreau să trăiesc. Am avut o tentativă să mă sinucid. În timpul ăla, am avut și o relație cu o fată. Eu eram în spital și ea mă înșela cu cel mai bun prieten”.  


VIDEO PROTVPLUS.RO
STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!