Robert Pattinson a castigat "The Ice Bucket Challenge"! Ce a facut starul din Twilight a amuzat teribil: "Eu nu am galeata"

Robert Pattinson a castigat  The Ice Bucket Challenge ! Ce a facut starul din Twilight a amuzat teribil:  Eu nu am galeata
Data: 21 August 2014
Febra "Ice Bucket Challenge" a inceput in urma cu cateva saptamani si o multime de vedete s-au alaturat provocarii care are in spate o cauza nobila: strangerea de fonduri pentru fundatia ALS care lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice.

Printre vedetele care au raspuns provocarii s-a numarat si actorul Robert Pattinson, cunoscut mai ales din seria de filme Twilight, unde a interpretat rolul vampirului Edward Cullen. Robert a fost provocat de Zac Efron, care a publicat videoclipul pe paginile sale de pe retelele sociale, intrucat Pattinson nu are cont de Instagram sau YouTube.

"Nu am gasit o galeata intr-un timp atat de scurt asa ca am fost nevoit sa improvizez. Dau provocarea mai departe lui Guy Pearce, Mia Wasikowska si lui Marilyn Manson", spune actorul inainte sa i se toarne in cap o cratita plina cu gheata.

Provocarea presupune sa iti torni o galeatacu apa cu gheata deasupra capului pentru a creste nivelul de constientizare si a lupta impotriva sclerozei laterale amiotrofice (ALS). Persoana provocata are 24 de ore la dispozitie pentru a o duce la indeplinire sau sa doneze 100 de dolari. Chiar daca provocarea este dusa la capat, donatiile sunt binevenite din partea oricui.
VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO