Robert Tudor aduce magia in aceasta toamna in mai multe orase din Romania, in turneul ”Magia Copilariei”

Robert Tudor aduce magia in aceasta toamna in mai multe orase din Romania, in turneul  Magia Copilariei
Data: 21 Septembrie 2017
Robert Tudor, prezentatorul Vocea Romaniei Junior, aduce magia in aceasta toamna in mai multe orase din Romania, in turneul ”Magia Copilariei”

"Sunt foarte bucuros sa impart magia in aceasta toamna, in 8 orase din tara. De mult timp mi-am propus sa fac acest turneu, deoarece multi parinti si copii mi-au scris ca ma asteapta, mai ales dupa difuzarea emisiunii "Vocea Romaniei Junior". Au mai ramas putine zile pana cand voi ajunge cu "Magia Copilariei" in Satu Mare, Bistrita, Targu Mures, Ploiesti, Bacau, Bucuresti, Piatra Neamt si Tulcea. Detalii despre evenimente se pot gasi pe pagina mea de facebook "Magicianul Robert Tudor".

Pentru mine e minunat sa pot face copiii sa se bucure, sa rada cu pofta si parintii sa plece incantati. Asa ca, daca locuiesti intr-unul dintre aceste orase, noteaza-ti data in agenda si hai la acest spectacol unic. Tot in aceasta toamna am pregatit pentru cei mari un show incredibil, imposibil, inimaginabil, care se va desfasura pe 19 octombrie in Bucuresti, iar spectacolul se numeste "Magic Comedy Show". O combinatie geniala intre magie-comedie si improvizatie.", a spus Magicianul Robert Tudor.

FULLSCREEN
Robert Tudor aduce magia in aceasta toamna in mai multe orase din Romania, in turneul ”Magia Copilariei”
  • /VIDEO PROTVPLUS.RO


STIRILEPROTV.RO
Mai mult pe STIRILEPROTV.RO
Modifică setările cookies